Picit begyulladt tetoválásra jó a Tetrán kenőcs? Mit lehet így rákenni? (tudásbázis)
mindenképp bepanthen! és ahogy már előttem is mondták: vékonyan, de azért ne maradjon totálisan száraz alatta a bőr és ne is tocsogjon.. ezt azért lehet érezni.
két tetoválással csináltam már végig, 3-4 napig fóliáztam is ráadásul (szigorúan 2 órás cserékkel, ha nem tudtam megoldani, nem fóliáztam) .. se gyulladás, se különösebb viszketés a picit hegesedősebb fázisban..
egyszóval: bepanthen! :)
Nah szóval, nekem is gyulladt volt.
A kozmetikai tetoválás más szitu..
Ha sima tetoválásról van szó, akkor sima Bepanthen. 3-4 óránként bekenni vékonyan.
Estrére bekeni, lefóliázza. Reggel tiszta kézzel, lemossa, sima vízzel vagy intim szappannal.
S egy hétig legalább folyamatosan kenni kell vékonyan Bepanthennel. Első napokban 3-4 óránkánt. S addig fóliázni amígy gyulladt esténként!
bepanthen, 3 óránkánt vékonyan bekenni.
estére bekenni és lefóliázni!
szia
én úgy tudom, hogy gyógyszertári vazelint szoktak rá kenni. mikor lett tetoválva?
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Tolerálják a tetoválásokat a munkahelyeken?