Mitől lehet kör-körösen begyulladva a szemölcsöm körül? (tudásbázis)
Szerintem nemhogy bátorság, de felelőtlenség is ilyen módszerekkel élni, mint kutyanyalta csont meg hasonlók! Feleszi a macskaszart, utána meg a sebemet nyalogassa! Na nem már! Pedig ha valaki, hát én tényleg nem tolom el a kutyát magamtól, ha puszit akar adni, na de a sebemet ne nyalogassa és a kisfiamat se engedem neki!
Orsibigyu, ha igaz, amit írsz, akkor szerencséd volt, hogy nem fertőzödött el.
OK.
De nincs "közbe iktatva egy csont", amin bacik telepedhetnek meg.
A bőrgyógyászat ingyenes.Nem kell azonnal magánorvoshoz menni.Ha meg megmondod, hogy mi a probléma, lehet, hogy azonnal fogadnak is.
A kutya rágta csontot ne próbáld ki.Majd aztán járhatsz utána tényleg bőrgyógyászhoz!Jól elfertőződhet!
A Te döntésed.
Nekem is volt ilyen, az anyajegy körül, de aztán egy jó kis pattanás lett belőle, amit kb 2 hétig ki sem lehetett nyomni.
Ha vársz pár napot, majd úgyis kiderül, lehet hogy neked is begyulladt patti lesz.
börgyógyász!!!
(kuyarágott csontok helyett)
Van egy tuti recept szemölcs ellen. Nagyon nagy hülyeségnek tűnik, de nekem bevállt:
- Keress egy kutyát!
- A kutyaol környékén keress egy lerágott csontot és az érdes felületével dörzsöld be a szemölcsöt.
2 hét és leszárad. Nem ismerem a tudományos magyarázatát a dolognak, de biztos lenne neki, ha valaki megvizsgálná. A kutya nyálában van valami, vagy a csontban, vagy a 2 együtt...?
Lehet, hogy száraz.Én folyamatosan kentem körömvirág krémmel és nagyon sokat javult.Egy idő után halványabb is lett.
Próbáld ki.
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a szemölcsöt eltüntetni?
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Nagyon durván begyulladt egy szőrtüszőm! Mit lehetne vele kezdeni?
- Picit begyulladt tetoválásra jó a Tetrán kenőcs? Mit lehet így rákenni?
- Lábfejemen, alsó lábszáramon rengeteg apró kiütés lett alatta begyulladt a bőröm, nagyon viszket...Mi lehet ez?
- Terhesség alatt a szemölcsöt mivel lehet eltüntetni kézről?