A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:( (tudásbázis)
Jaj! Ennyire durva még mindig?
Ne aggódj most már el fog múlni, már csak napok kérdése...
De legalább már nem fáj nem?
Túl éltem, bár 4 től fent voltam:-) Most már egy foggal kevesebbem van:)
örök emlék maradt nekem, már csak azért is, mert egy néger orvostan hallgató fogta le a fejem:-) Aki előttem volt fogorvosnál amúgy altató orvos lesz.... Fáj meg zsibbad, de csak jobb lesz ezek után, remélem...:-)
Szia! Én és az egész családom ilyen esetben mindig első lépés ként természetes gyógymódhoz szokott fordulni, mert mindenki fél a fogorvostól!:) Főleg én!:) Mi ilyenkor kamillával szoktuk borogatni,amit leforrázás után gézbe szoktunk csomagolni és a fogínyre helyezzük. Arra kell vigyázni,hogy a virág ki ne jöjjön a csomagolásból és legyen kicsit nedves az egész. Ezt szoktuk használni elég nagy sikerrel,de ha ez nem válik be,akkor 1 kis rum vagy pálinkával kéne öblögetned. Ezek legalább a gennyet 1 helyre gyűjtik!
Próbáld ki,de ha nem segít, akkor tényleg nincs mit tenni, irány a doki!
Remélem segít!
Tényleg menj el, én is ezt ajánlom, mert egy apró rossz fogtól komoly betegségek is kialakulhatnak a szervezetedben.
Addig is öblögesd kamillateával, langyosan persze, és ha nem tudod kinyitni a szájacskádat, használj szívószálat :)
Mondjuk a szegfűszeg sem rossz, összetörve és kicsit tovább rágva.
Tudom, miről bszélsz. Én a múlt hónapban hagytam a dokinál sok-sok tízezrest. Az előzmény, két napi szörnyű fogfájás, három napi kalácsszerűre megkelt arcocska.
Eredmény: sok betömött fog, pár gyökérkezelt és egy karton érzéstelenítő a számban.:DD Szintén fogorvosfóbia.:D
Menj a fogorvoshoz!! Én 3 hétig szenvedtem hasonló problémával,kezeltem mindennel,de sajna nem használt.
A vége húzás lett. Kár volt heteken át szenvednem.....
Most megnyugtattál:) Ezzel a fogorvos kinyitja-val:-O
Utálom a fogorvost, de ezek után összeszedem magam és az összes icipicike lyukat megcsináltatom:)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...