Zöldségragu recept

2 db zsenge tok
2 db kozepes padlizsan
3 db nagy hagyma
2 db vastag husu pirospaprika
10-12 db gomba
5 db paradicsom
3 db repa
15 dkg rizs
so, bors, olaj
A Zöldségragu elkészítési módja:
Olaj es keves viz keverekeben megdinszteljuk a hagymat, hozzaadjuk a felkarikazott repat, a kockara vagott paprikat, tokot, padlizsant es a szeletelt gombat. Sozzuk borsozzuk, lassu tuzon paroljuk. Ha kell utannapotoljuk a vizet. Ezutan kovetkezik a hamozott paradicsom, szinten kockara vagva. Megszorjuk a jol megmosott rizzsel, meg adunk hozza vizet es sutobe rakjuk mig a leve elparolog.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2011. ápr. 28. 11:01
A zöldségragu elkészítési módja és hozzávalói.