Zöldcitromban pácolt lazac recept
80 perc
0%
0%
0%
A Zöldcitromban pácolt lazac hozzávalói:
1 Lime
1 Csokor Friss Kapor
2 Gerezd Zúzott Fokhagyma
Lazacfilé
A Zöldcitromban pácolt lazac elkészítési módja:
A lime levét kicsavarjuk, A csokor friss kaporral, 2 gerezd zúzott fokhagymával alaposan elkeverjük. Ebbe pácoljuk a lazacot 1 órán át, majd tálaljuk.
Ha szaftosabbra szeretnénk sütni a lazacot akár egy éjszakán át is pácolhatjuk!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: lini2203, 2013. máj. 20. 10:08
A zöldcitromban pácolt lazac elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.