Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolbász lengyel mártással recept

Kolbász lengyel mártással recept

A Kolbász lengyel mártással hozzávalói:
50 dkg főzőkolbász
50 dkg lángolt kolbász
1 üveg világos sör
2 vöröshagyma
1 evőkanál vaj
1 evőkanál liszt
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál só
1 evőkanál cukor


A Kolbász lengyel mártással elkészítési módja:
A főzőkolbászt és a lángolt kolbászt egy lábosba tesszük, ráöntjük a sört, beletesszük a finomra vágott hagymát, lefedjük és 20 percig főzzük, majd a levét leszűrjük, a kolbászt felkarikázzuk. Mártást készítünk a vajból és a lisztből, a leszűrt főzőlével jól elkeverjük, beletesszük a citromlét, a cukrot és a sót, és kevergetve sűrűre főzzük. Végül beletesszük a kolbászkarikákat. Köretként krumplipürét kínálunk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kolbász lengyel mártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook