Zöldborsós pulykamell ragu recept

50 dkg pulykamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika
só
fehérbors
zsír
A Zöldborsós pulykamell ragu elkészítési módja:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. jan. 1. 11:12
A zöldborsós pulykamell ragu elkészítési módja és hozzávalói.