Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós pulykamell ragu recept

Zöldborsós pulykamell ragu recept

A Zöldborsós pulykamell ragu hozzávalói:
50 dkg pulykamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
zsír


A Zöldborsós pulykamell ragu elkészítési módja:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós pulykamell ragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook