Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Narancsos kacsamell recept

Narancsos kacsamell recept

A Narancsos kacsamell hozzávalói:
4 db kacsamell
3 dl tejszín
1 dl 100 %-os narancslé
1 evőkanál mustár
szárnyas fűszerkeverék

pici olaj


A Narancsos kacsamell elkészítési módja:
A melleket szeletekre vágjuk, befűszerezzük. A tepsibe nagyon kevés étolajat öntünk,a húst belehelyezzük. A tejszínt, a narancslevet és a mustárt összekeverjük, jó alaposan eldolgozzuk benne a mustárt, majd a húsra öntjük. Fólia alatt kb. egy órát sütjük, majd a fóliát levéve aranybarnára sütjük, közben többször meglocsoljuk a húst a szafttal.


Kategória: Húsételek receptjei


A narancsos kacsamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook