Kolbászkrémes rakott hús recept

8 szelet kicsontozott karaj
20 dkg sütőkolbász
20 dkg márványsajt
2 dl tejföl
1 tojás
10 dkg
nagyon vékony ementáli sajtszelet
ízlés szerint só
őrölt bors
szárított kakukkfű
kevés liszt
kevés olaj
5 dkg puha margarin
A Kolbászkrémes rakott hús elkészítési módja:
A hússzeleteket kissé kiverjük és besózzuk, majd az őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban elősütve félretesszük.A kolbász bőrét lehúzzuk és villa segítségével elkeverjük a puha margarinnal, hogy egy könnyen kenhető kolbászkrémet kapjunk. Egy tűzálló tálba lerakunk egy sor elősütött hússzeletet, rásimítunk egy adag kolbászkrémet, egy adag márványsajtot, meghintjük egy kevés kakukkfűvel, majd ismét a hús a kolbászkrém a sajt következik. A tejfölt elkeverjük egy kevés sóval és a tojással, majd a hús tetejére öntjük, végül befedjük a nagyon vékonyra szeletelt ementáli sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. dec. 28. 11:00
A kolbászkrémes rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.