Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je recept

Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je recept

Az Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je hozzávalói:
10 dkg márványsajt
50 dkg pannonia sajt
20 dkg ementáli sajt
1,5 dl fehérbor
0,5 dl cseresznyepálinkában feloldva 1 evőkanál étkezési keményítő
2-3 gerezd fokhagyma
szerecsendió
bors
mártogatáshoz: alma, baguette, sonka, szőlő stb.


Az Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je elkészítési módja:
Reszelt sajtokat felolvasztani (fokhagymával bedörzsölt fondue edényben, a maradék fokhagymát zúzva majd bele) Bele a fehérbort Végén a cseresznyepálinkában feloldott keményítőt + fűszerezés


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


Az Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook