Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je recept
Az Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je hozzávalói:10 dkg márványsajt
50 dkg pannonia sajt
20 dkg ementáli sajt
1,5 dl fehérbor
0,5 dl cseresznyepálinkában feloldva 1 evőkanál étkezési keményítő
2-3 gerezd fokhagyma
szerecsendió
bors
mártogatáshoz: alma, baguette, sonka, szőlő stb.
Az Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je elkészítési módja:
Reszelt sajtokat felolvasztani (fokhagymával bedörzsölt fondue edényben, a maradék fokhagymát zúzva majd bele) Bele a fehérbort Végén a cseresznyepálinkában feloldott keményítőt + fűszerezés
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: _anatha_, 2010. jan. 22. 11:45
Az Ági hosszú évek során tökéletesített sajt fondue-je elkészítési módja és hozzávalói.