Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Karfiolos-sajtos puffancs recept

Karfiolos-sajtos puffancs recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Karfiolos-sajtos puffancs hozzávalói:
15 dkg kissé száraz trapista sajt
2 tojás
prézli
liszt
olaj
karfiol


A Karfiolos-sajtos puffancs elkészítési módja:
A sajtot lereszelem és a tojással összekeverem.A karfiolt rózsákra szedem és megfőzöm, majd szinténa tojáshoz adom. Annyi prézlit teszek bele, amennyit felvesz, hogy formálható legyen. Kis rudakat formázok lisztes kézzel belőle és forró olajban kisütöm.

Nem szabad sütni sokáig, mert a sajt kesernyés lesz égetten.
Lehet varriálni más zöldséggel is pl. apró főtt répadarabkákkal. .
Majonézzel egymagában is finom, de jó feltétnek is főzelékre.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A karfiolos-sajtos puffancs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook