Zsani-sali recept



Tetszőleges mennyiségű:
brokkoli
karfiol
főtt tojás
virsli
hagyma
trapista sajt
Öntet:
1 natúr joghurt
pici só
pici bors
pici mustár
2 gerezd fokhagyma
A Zsani-sali elkészítési módja:
A brokkolit és a karfiolt megpárolom,a tojást megfőzöm.A hagymát és a sajtot kis kockákra vágom,a virslit megmikrózom és felkarikázom.Ha a tojás megfőtt,megpucolom és azt is felvágom.Az egészet egy tálba öntöm,az öntet alapanyagait összekeverem és ráöntöm a zöldségekre. Összekeverem és fogyasztható is!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: KicsiZsani, 2010. jan. 6. 20:02
A zsani-sali elkészítési módja és hozzávalói.