Zabpelyhes bonbon recept
A Zabpelyhes bonbon hozzávalói:25dkg darált zabpehely
5dkg darált mandula vagy dió
8dkg porcukor
10dkg vaj vagy sütő margarin
2 tojás
csipetnyi só
csokimáz
A Zabpelyhes bonbon elkészítési módja:
Az alap anyagokat össze keverjük, formázható masszát kapunk! Kis golyókat formálunk amit kissé meglapítva sütőpapírral bélelt tepsire helyezünk. 150fokra előmelegített sütőben kb. 10-15percig sütjük, ha az alja arany sárgára sült kivehetjük. Hűlni hagyjuk majd csokimázzal bevonjuk!
Ha édesítőszerrel készíted akár diétásnak is nevezhető!:)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tari, 2009. szept. 18. 17:33
A zabpelyhes bonbon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.