Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Zabpelyhes bonbon recept

Zabpelyhes bonbon recept

A Zabpelyhes bonbon hozzávalói:
25dkg darált zabpehely
5dkg darált mandula vagy dió
8dkg porcukor
10dkg vaj vagy sütő margarin
2 tojás
csipetnyi só

csokimáz


A Zabpelyhes bonbon elkészítési módja:
Az alap anyagokat össze keverjük, formázható masszát kapunk! Kis golyókat formálunk amit kissé meglapítva sütőpapírral bélelt tepsire helyezünk. 150fokra előmelegített sütőben kb. 10-15percig sütjük, ha az alja arany sárgára sült kivehetjük. Hűlni hagyjuk majd csokimázzal bevonjuk!

Ha édesítőszerrel készíted akár diétásnak is nevezhető!:)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zabpelyhes bonbon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook