Zabpelyhes almás sütemény recept



500 gramm zabpehely
1 kg alma
fahaj
1 citrom lereszelt héja
1 vaníliarúd
kb 100 gramm margarin
édesítőszer
A Zabpelyhes almás sütemény elkészítési módja:
Fél kiló zabpelyhet összekeverek annyi margarinnal, hogy összeálljon (kb 100 gr). Beleteszek 1 kiló hámozott és reszelt almát, egy vaníliarúd kikapart belsejét, 1 teáskanál fahajat, 1 citrom lereszelt héját és ízlés szerint édesítőszert. Sütőpapíros formába teszem a tetejére még almacikkeket vágok és 180 fokon 20 perc alatt készre sütöm. Nem mértem le a margarint ezért nem tudom a pontszámát, de sütemény létére elég diétás.
Kategória: Weight Watchers receptek
A receptet beküldte: krisztinucika, 2011. máj. 29. 12:28
A zabpelyhes almás sütemény elkészítési módja és hozzávalói.