Zabos túrós bucik recept
A Zabos túrós bucik hozzávalói:250g zsírszegény túró
2 db tojás,
40g apró zabpehely,
40 g zabpehelyliszt,
1 tk sütőpor,
csipet só,
1 mk őrölt kömény,
1 tk lenmagpehely
A Zabos túrós bucik elkészítési módja:
250g zsírszegény túró villával apró rögökre törve, 2 db tojás, 40g apró zabpehely, 40 g zabpehelyliszt, 1 tk sütőpor, csipet só, 1 mk őrölt kömény, 1 tk lenmagpehely jól összedolgozva. Egész kömény a tetejére. Sütőpapírra 6db bucit formázunk, előmelegített sütőben 170 fokon 25 perc alatt megsütjük. Frissen ropogós, másnapra is puha marad. 9-10 g ch/ db
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2019. febr. 5. 13:01
A zabos túrós bucik elkészítési módja és hozzávalói.