Gomba fasírt recept
A Gomba fasírt hozzávalói:fél kg gomba,
1 db hagyma,
fokhagyma
2 db tojás,
2 evőkanál Tk.zsemlemorzsa,
4 dkg tk liszt
só,
őrölt fekete bors,
olaj a sütéshez.
A Gomba fasírt elkészítési módja:
Tisztítsuk meg a gombát és sós vízben főzzük meg. Szűrjük le és daráljuk le, vagy tegyük aprítógépbe. Tisztítsuk meg és daráljuk le a hagymát. Egy tálban keverjük össze a langyos gombát a tojásokkal, a ledarált hagymával, 2 kanál tk.liszttell, sóval, borssal, majd formázzunk fasírtokat belőlük és forgassuk meg zsemlemorzsában. Egy serpenyőbe forrósítsunk olajat, süssük ki a gombafasírtokat, melegen tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2019. febr. 2. 09:23
A gomba fasírt elkészítési módja és hozzávalói.