YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni? (tudásbázis)
én a free studio menager nevű programot használom, és imádom!!
iszonyú egyszerű, és kb 2 havonta új verziója jelenik meg egyre tágabb lehetőségekkel. a legújabb verzióban már kiválaszthatod hogy hogyan töltse le a zenét: mp3 verzióban, vagy cdre másolhatóan. :)
IMÁDOM <3
jahát akkor megint ott tartunk, hogy lehet, hogy nem tud mp3-at a szerencsétlen lejátszani.
én azt mondom, próbáld meg audio cd-nek kiírni, ahogy írtam, vagyis a videót követni, amit belinkeltem.
az "írott cd" kifejezés nem segít sokat rajtunk, mert cd-re sok mindent ki lehet írni, akár képeket meg word dokumentumokat is...
szóval ha mindig ugyanígy írod ki, tehát mp3-akat írsz ki, és máskor lejátssza, akkor viszont tud mp3-at lejátszani a kocsiban levő játszó, csak valszeg sajna eza cd kicsit már "megfáradt", ami újraírható cd-knél nem ritka.
ebben az esetben én azt csinálnám, hogy megpróbálnám formázni a cd-t (sajátgépben a meghajtón jobbgomb és formázás) és utána újra kiírni, úgy ahogy először csináltad.
ha nem segít, vegyél elő egy új cd-t, és azt próbáld meg kiírni, illetve mindig tartsd a cd-ket tokban, akkor kevésbé karcolódnak.
Köszi a segítséget. Sajnos nincs Mp3 lejátszóm.
Egyébként nekem is van, hogy lejátsza az írott Cd-ket, csak hát most ezt nem nagyon akarja. De már úgy néz ki kezdem is feladni.
ja egyébként az újraírható cd-kkel az van, hogy hiába tud az én kocsimban levő autórádió-cd-játszó is lejátszani mp3-at, egy csomószor ha már kicsit karcos-használt az újraírható lemez, nem hajlandó lejátszani, mert tök érzékeny. volt, hogy én is kiírtam vadiúj mp3 cd-t is (nem újraírhatót) és azt se volt hajlandó megenni. szóval lutri néha.
viszont én felfedeztem, hogy van a kesztyűtartóban egy 3.5-es jack bemenet (ez a szabvány fülhallgatódugóméret), rá van írva, hogy AUX. vettem szépen egy sima audio kábelt párszáz forintért, és rádugtam az mp3-lejátszómat, a lejátszón benyomtam az AUX gombot és már jött is a zene. hála az égnek vége volt az egész cd-s bíbelődésnek.
ezért nem árt ha megvan a dolgok használati utasítása, abban mindig ott van, mire képes az eszköz.
ez alapján nem tudom megállapítani, hogy a kocsi le tud-e játszani mp3 cd-t, csak rossz kódolással írtad-e ki a számokat, vagy egyáltalán nem tud mp3-at lejátszani mp3-at.
de megpróbálhatunk audio cd-t csinálni belőle.
ennek hátránya, hogy míg mp3-ból egy 700 megás cd-re ugye akár 100-200 szám is felfér, egy audio cd a számok hosszúságától függően csak kb 7-20 számot bír tárolni.
az a "korábban írott cd", amiről beszéltél, hogy lejátszotta, azon hány szám volt? ha rengeteg, akkor az is mp3 kellett legyen.
itt egy videó, hogy kell media playerrel audio cd-t írni:
a videó értelmes része kb 0:44-nél kezdődik, itt mutatja, hogy media playerben középen a Burn gombra kell kattintani, aztán jobbra alulra behuzigálni, amit ki akarsz írni. ügyelj rá, hogy ne írjon ki figyelmeztetést, hogy már több file-t odahúztál, mint amennyi a lemezre elfér.
akkor ezt nem fogod hagyományos lejátszóban lejátszani sajnos, csak ami tud mp3-at is. (az én kocsimban levő pl tud.)
tudod az autóban levő rádió típusát vagy megvan a használati utasítása?
egyébként ez egy újraírható cd volt vagy egy egyszer írható? és ha az utóbbi, van másik cd-d? :)
jó, attól még meg lehet nézni a cd tartalmát...
zárd be a media playert, és nyisd ki a Sajátgépet. Látni fogsz egy ilyesmit:
állapítsd meg, melyik a cd, és nyomj egy jobbgombot rajta, akkor feljön egy menü, de ne a megnyitást válaszd, hanem hogy intéző.
elvileg akkor lehet böngészni a cd tartalmát és akkor lehet látni, hogy .mp3 kiterjesztésű fájlok vannak rajta vagy ilyen audio trackek.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Hogyan lehet videót letölteni pl. a YouTube-ról?
- A youtube-ról lehet letölteni? Hogyan? Segítsetek!
- A YouTube-ról lehet videót letölteni a számitógépre?
- Mp3 formátumban szeretnék letölteni a Youtube-ról, melyik oldalon lehet?