Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot? (tudásbázis kérdés)
Én a fríméjk video dánlódert használom, ingyenesen letölthető, esetleg tegyél vele egy próbát.
A fennálló probléma kiküszöböléséhez tökéletesen dilettáns vagyok, ahhoz csak erőt, egészséget, no meg erőteljes guglizást tudok kívánni!:)
Én mindent úgy oldok meg, hogy beírom a keresőbe a nyűgömet, angolul vagy magyarul, aztán rátalálok egy fórumra, ahol már előttem járt hasonló infoanalfabéta, akit jól kiokosítottak a kérdésben, amit én sunyin ellopok, és alkalmazok. Eddig még mindenre találtam a megoldást, pedig igen korlátozottak a szellemi képességeim.:)
Napok óta
nem tudok letölteni zenét
a Youtube-ról egyik
zeneletöltő programom
sem működik, valaki tudna segiteni hogy mért van ez ???
segitene valaki ?
Realplayer 16.
Youtuberól mindent tud, letöltés előtt olvassátok el a leírást. Én jelenleg csak ezt használom, video és video-mp3-ra konvertálásra is.
Hidd el, hogy egyszerű. Az is jó, amit a csajok írnak, de ez a leggyorsabb.
kszilvié is jó, de ott gyorsan kell klikkelni egy helyen, kben kezdheted előlről. Amióta nekem ajánlották ezt, amit többen is írtunk, eszemben sincs másikat használni :)
Maaaaaaaaaaajd ? :)
figyi, semmi extra. megnyitod, beszúrod, mire újra levegőt veszel, kész is van. mentsd el könyvjelzőnek. Nem kell telepíteni a progit.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nekem a DVD videósoft Free studio, és a tubetilla
eddig kíválóan működött, de nem tudom mi lett az ok, nem müködnek.Kerestem másik progit is de azok sem működnek. Majd megpróbálom a javasoltak közül hátha sikerül valamelyikkel.. köszi a segítséget!!
www.dilandau.com
Ez nekem mindig működik!
most próbáltam ki, ez működik!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- Hogyan lehet videót letölteni pl. a YouTube-ról?
- A youtube-ról, hogy tudok zenét letölteni úgy, hogy azt később a gépem le is játssza?
- A youtube-ról lehet letölteni? Hogyan? Segítsetek!
- Milyen programmal tudok a youtube-ról egy lépésben videót letölteni?Ami nem RelapPlayer gold!
- Hogyan kell a Youtube-ról letölteni az iTunes programomra?