Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni? (tudásbázis)
DVDVideosoft Program csomagjai pont erre van kitalálva:)
van Videó letöltés, Zene lelopás, Mobilra való konvertálás meg még sok más:)
1 éve használom a progikat,angol de könnyen kezelhető!
Kb 10 MB ot nyomnak a programok és ingyenes:)
Ha valakit érdekel linkelhetek is ahol letölthetitek:)
szia,
az url az maga a cím elvileg, sajna én sose használtam a youtube-on az url gombot (vagy link volt?), ezért nem értem, mit csinált pontosan. azt értem, hogy rá lehetett kattintani, hogy URL, de akkor mit adott? egy embeddelős kódot? sajna erre a funkcióra nem emlékszem. egyébként a topikban említett programokkal tök egyszerű a dolog, nem tudom, miért nem próbáljátok ki. pl az előttem hozzászólóét.
Én sosem url címről töltöttem...
ha telepítve van a gépeden a Real Player Gold, akkor csak simán a letöltöd, a videó felső sarkához viszed az egered, és rá kattintasz az előreugró download ablakra... ennyi az egész... nem kell az url címmel túlbonyolítani!
Szia,
gondolom, nem "töltögetésről" beszélünk - azt hívjuk annak, amikor le is mented a gépedre a videókat -, hanem eddig le tudtad játszani a videókat böngészőben. Tehát nézegetésről, lejátszáról beszélünk. Ugye?
Mondjuk kapsz egy http://youtube/valamivalamivalami linket (azaz URL-t) valakitől, és nem tudod megnézni, hiába másolod a böngésző címsávjába, hibaüzenetet kapsz?
Ha így van, kellene az URL, hogy mi a hibaüzenet és hogy melyik böngészőt használod.
Szia!
Légy szives segíts. Eddig sikeresen töltögettem én is a yutuberől, most viszont a megváltozott felületen nem találom az URL sort. Próbáltam több variációt (azaz minden url-re hasonló szöveg rész másolásával) de mindig csak hibaüzenet lett belőle. Mi a jó megoldás?
Elóre is köszönöm a segítséget. Bocs, még annyit, ha lehet ne túl szakzsargonos választ adj, mivel nem vagyok egy szgépes zseni, sőt! Na de így hatvanon túl...
:D:D
sikerül :D:D
Akkor ismerek még 1 programot, a videoget innen tudod letölteni: [link]
Ez próbaverzió, de működik!
csak a linket kell bámásolni és letölti a hangot mp3-ban
* Automatikusan eltávolított tartalom.
További ajánlott fórumok:
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Hogyan lehet videót letölteni pl. a YouTube-ról?
- A youtube-ról, hogy tudok zenét letölteni úgy, hogy azt később a gépem le is játssza?
- A youtube-ról lehet letölteni? Hogyan? Segítsetek!
- A YouTube-ról lehet videót letölteni a számitógépre?
- Mp3 formátumban szeretnék letölteni a Youtube-ról, melyik oldalon lehet?