Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Vörösboros marhatokány vargányagombával recept

Vörösboros marhatokány vargányagombával recept

A Vörösboros marhatokány vargányagombával hozzávalói:
70 dkg marhahús
2 fej vöröshagyma
10 dkg húsos szalonna

bors
8 levél zsálya
fél liter vörösbor
2 darab közepes vargánya


A Vörösboros marhatokány vargányagombával elkészítési módja:
Az apróra vágott szalonna zsírján aranysárgára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Rátesszük a lehártyázott, csíkokra vágott marhát, sóval, borssal és laskára vágott zsályalevéllel fűszerezzük. Ha van, megszórjuk finomra őrölt szárított vargánya porral. Meglocsoljuk vörösborral, és mérsékelt lángon puhára pároljuk. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzátesszük a kis kockákra vágott erdei gombát, és együtt készre főzzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A vörösboros marhatokány vargányagombával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook