Vörösboros marhatokány vargányagombával recept
A Vörösboros marhatokány vargányagombával hozzávalói:70 dkg marhahús
2 fej vöröshagyma
10 dkg húsos szalonna
só
bors
8 levél zsálya
fél liter vörösbor
2 darab közepes vargánya
A Vörösboros marhatokány vargányagombával elkészítési módja:
Az apróra vágott szalonna zsírján aranysárgára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Rátesszük a lehártyázott, csíkokra vágott marhát, sóval, borssal és laskára vágott zsályalevéllel fűszerezzük. Ha van, megszórjuk finomra őrölt szárított vargánya porral. Meglocsoljuk vörösborral, és mérsékelt lángon puhára pároljuk. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzátesszük a kis kockákra vágott erdei gombát, és együtt készre főzzük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. márc. 6. 05:16
A vörösboros marhatokány vargányagombával elkészítési módja és hozzávalói.