Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Édes pörkölt - Japán recept

Édes pörkölt - Japán recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Édes pörkölt - Japán recept hozzávalói:
50 dkg sertéshús
3 hagyma
4 cikk fokhagyma
1 konzerv paradicsompüré
fél dl szójaszósz
3 ek méz
1 kk cseresznyepaprika krém
bors
3 ek olaj


Az Édes pörkölt - Japán recept elkészítési módja:
A hagymát megpirítjuk az olajon, majd a felkockázott húst is, ráöntjük a szóját, és puhára pároljuk. Ezután beletesszük az aprított fokhagymát, paradicsomot, mézet, paprikakrémet, fűszereket, és készre főzzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Édes pörkölt - japán recept elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook