Visszataszító a sok anyajegy? (beszélgetés)
Szerintem a hegnek nem lesz baja akkor sem már, ha beütötted.
Contratubexet én is használtam, illetve az túlzás, mert a hátamon lévő hegek közül nem mindet értem el, ezért nem is használt, mert ugye rendszeresen kell kenni.
Köszi :-)
Nekem ajánlották a contractubex krémet hegkezelésre, de utána olvastam a neten és nem igazán dicsérik az emberek..
Körömvirág krémmel kenegetem, eddig nem sok sikerrel. Na meg van bioptron lámpám is, azzal is lámpázom, állítólag sebre is jó.
Picit beütöttem egyik nap és eléggé piros most a heg, és fáj is picit. Kellemetlen amikor a felsőm hozzáér és súrolja :/
Gyógyszertárban kérjél hegkezelő krémet, van pár fajta.
Egyébként én is anyajegyes vagyok, eddig 7db-ot szedettem le, ebből párat azért, mert rossz helyen volt, párat meg azért, mert útáltam, mert nagyok voltak. Pluszban hozzájön a fehér bőröm... szóval csodaszép :/
Most van a hasamon emiatt egy kb. 5cm széles heg, de mondjuk nem zavar, nyáron ha véletlen megyek strandolni (ami mondjuk egy évben egyszer ha előfordul, mert nem vagyok nap meg vízimádó se), akkor tankinit hordok és az eltakarja. Viszont a hátamon maradt egy heg, ami elég csúnya és konkrétan eléggé élénk színe is van, arra meg ránövesztettem a hajamat.
Tizenévesen nekem is nehezen ment az elfogadás...De később már nem érdekelt.
Senki sem tökéletes, akinek nem tetszik, az nem nézzen rá. Nem?
Majd találsz valakit, akinek az sem számítana, ha 6 ujjad lenne a kezeden és elfogad olyannak, amilyen vagy :)
jópár éve összeszámoltuk az összes anyajegyemet, 414 volt össz. az egész testemen. azóta biztosan több van, van tenyeremen is, ujjamon, fejbőrömön pl.
engem nem zavar. persze jó lenne, ha nem lenne ennyi, de konkrét problémám nincsen vele, csak néha rácsodálkozom mennyi is az annyi. a páromnak meg megvannak a saját kedvencei... ami nélkül már nem is lennék ugyanaz neki, mint ami vagyok.
összeszámoltam, csak a jobb alkaromon 39 kisebb nagyobb van. igazi túró rudi reklám lehetnék :)
Nem is kell egyformának lennünk :)
Fogadd el magad..más nagyon úgy sem tehetsz és azt,hogy leveteted sem tartanám jó ötletnek... tele lennél heggel..lehet az rosszabb!
Van egy csomó olyan akinek ennyi anyajegye van,nem tehetsz róla:)
Ha beléd fog valaki szeretni,úgy istenigazán nem lesz válóok a hasadon lévő anyajegyek:)
Elfog fogadni úgy..
Nagyon pöttyös vagyok mindenhol, de leginkább a hasamon és a mellkasomon zavar. 2-3 éve szoliztam amit megbántam, mert azóta egyre több az apró anyajegy. A hasamon például van 15... 4 nagyobb (0,7-1 cm) és 11 kisebb. Bőrgyógyász látta őket, nincs velük baj, csak már tényleg napozni sem fogok merni mert attól félek hogy egyre több lesz és megnőnek randa nagyra.
21/L vagyok, természetesen én nem látom szépnek egyáltalán és hogy is mondjam.. ciki nekem ennyi pötty. Már nagyon nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot, de azzal "nyugtatgatom" magam, hogy legalább addig amíg nincs barátom, nem kell félnem, hogy meglátja valaki a hasamat. :(
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Ciki illetve szégyelnivaló az anyajegy az arcon?Vélemények?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Szexuálisan tapasztalatlan, 30 év feletti nő visszataszító?
- Minden tavasszal megjelenik nálunk egy kb 6-8 cm hosszú, soklábú (elöl 2 hosszú csáp) élőlény, ami visszataszító és ijesztő, mi lehet ez?