Ciki illetve szégyelnivaló az anyajegy az arcon?Vélemények? (tudásbázis kérdés)
Nekem is volt. Egy kisebb és egy nagyobb az arcomon. A nagyobb zavart leginkább, ezért eldöntöttem, hogy leszedetem. De akkor már ment a kicsi is a sunyiba. Engem zavart nagyon. Nem bántam meg, hogy leszedettem, igaz heg maradt, de egy szinte észrevehetetlen halvány csikocskáról van szó!
Néztem a képedet. Szerintem neked semmi okod rá, hogy leszedesd. Bár te érzed, lehet a képen nem látni annyira mint élőben...ha zavar, nem érzed jól magad e miatt, nem tudsz feloldódni, szedesd le! De semmiképp ne mások miatt!
amennyiben nem foglalja el fél fejemet és nem áll ki belőle egy lászárnyi szőr, nem ciki :D
sőt sztem egy arcon lévő anyajegyecske szexi is tud lenni :)nekem is van én szeretem :)
Nekem is van egy a jobb szemem alatt, úgy 1 mm átmérőjű, és van néhány szeplőm is:)
A szeplők nem zavarnak, de az anyajegyen már gondolkodtam, hogy leszedetem, de azt hiszem a sebhelytől jobban félek:(
Volt egy kolléganőm, aki le akarta szedetni, mert azt mondták neki, hogy az a szexepilje és őt ez nagyon zavarta. Megvizsgálták és nem lehetett leszedni, mert az anyajegy gyökerei a szemidegekre is rátekeredtek.
Gyerek koromban még a fotózás elég gyerek cipőben járt, és amikor elkészitették a fotókat mindig retusáltak. Nekem a fotósok mindig leretusálták az anyajegyemet:)
Az a baj, hogy minden beavatkozásnak nyoma van. Volt egy értágulat a másik szemem alatt, ami egy piros pötty volt. A bőrgyógyászom lézerrel eltüntette. A lézerezés után a piros pötty helyett lett egy barna pötty, ami kb 1 évig volt ott, aztán ez a pötty fehér lett.
Tehát nem érdemes hozzá nyúlkálni:)
Ez nem rontja el a szépségünket:)))
Szerintem nem gáz :) Nekem is van, bár nem annyira vészes :)
Viszont a karomon egy hatalmas van :D Én szeretem, mert egyedi:D kérdezik, hogy mi az? :D hát mondom APAJEGY :D:D:d
További ajánlott fórumok:
- Miért szégyelnivaló, ha segítenek a szüleim minket?
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Mik a tapasztalatok az arcon lévő anyajegyek leszedésével kapcsolatban?
- Székesfehérváron jó és megfizethető bőrgyógyászt, illetve megbízható sebészt keresek anyajegy eltávolításra. Tapasztalatok? Köszi!