Mik a tapasztalatok az arcon lévő anyajegyek leszedésével kapcsolatban? (tudásbázis)
Szia! Plasztikai sebészhez menj, én is vele vetettem le őket.A gyógyulás az egészségi állapotodtól is függ és a korodtól is.
5 évvel ezelőtt vetettem le egyszerre hármat a bal arcfelemről, kb fél borsónyi volt a legnagyobb.A műtét nem volt kellemes, de kibírható.Gyorsan gyógyultak és nagyon enyhe helyük maradt.Akkor a 3 db volt 25 ezer ft.Legutóbb tavaly decemberbe mentem vissza egy másik bőrhibával. Ugyan az a doki műtött, de ez nem lett olyan szép.Most az 1 db volt 25 ezer és már majdnem visszmentem reklamálni, annyira zavart a pirosság, dudor, amikor rátaláltam a mepiform tapaszra. Az sokat segített.Én megbántam, hogy ilyen sokáig vártam a műtétekkel, mert fiatalabb korban a bőr is gyorsabban regenerálódik.Előbb kellett volna, mert engem is rettentően zavartak.Úgyhogy bátorság!Szorítok!
Nagyban függ a bőrödtől is. Ha volt heged, és megmaradt nyilván akármilyen szépen végzik is el, maradni fog heg.
Én nem végeztettem, de rendelőben dolgoztam, ahol nyomon követhettem a "betegek" gyógyulási folyamatát a műtéttől az utolsó ellenőrzésig, és nem találkoztam olyannal, akinek ne lett volna szép a műtét helye.
Nem lézerrel,szikével:)
Egy plasztikai sebész csinálta.
Nem fáj,mert nincs már ott.
De egyébként sem fájt a műtét sem,utána egy picit,de hamar elmúlt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?