Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el? (tudásbázis)
Engem is érdekelnének tapasztalatok. Olyan, akinek arcról szedték le és nem maradt sok nyoma, szóval jó szívvel ajánlani tudja a helyet
Köszönöm
Szia,
én az arcomról vetettem le anyajegyet júniusban, még mindig látszik a heg, olyan, mint egy karcolás, de egyre halványabb.
sziasztok.
A szemölcsleszedés hogyan zajlik? és bőrgyógyászaton megcsinálják vagy sebészetre küldenek és ott?
Nekem is voltak vágásaim,elég sok is,de egyet nem tudnék megmutatni,h hol volt. :)
Hát igen,talán inkább a heg. pláne mert muszály leszedetnem minél elöbb,mivel ez nagyobbodik :/
A sebeim nekem is szépen gyógyultak, de pl van 2 gyerekkori vágásom, és azoknál is csúnya a hegesedés, pedig picik voltak.
Én tudtam, hogy mire számítsak, de inkább a heg, mint a csúnya sötét kimagasló anyajegy, ami komoly gondot is okoz(hat).
Esetleg szüleidtől kérdezd meg, hogy nekik mi a tapasztalatuk magukon....nekem ők is csúnya hegesek :-/
Köszi szépen!
Ezekre majd odafigyelek!
és vhogy nem tudnám "leellenőrizni" magamat h milyen a genetikám?? :(
lábamon mondjuk ilyen szőrbenövéses hegek vannak,azok alig akarnak elmúlni... de máshol a testemen minden seb szépen elgyógyult. ezek jelenthetnek vmit?
én dermatix-ot meg annak az ultráját is használtam, de inkább elhagytam... 3 hónapig próbálkoztam, de hogy is fogalmazzak....egyre csúnyább lett. ahogy abbahagytam szépen fokozatosan kifehéredett.
SOK C és E vitamint szedjél majd utána, ezek is segítik a szép hegesedést....igaz a genetikát legyőzni nem tudja.
DRUKK!
Köszi mindenkinek! :)
Remélem sikerrel járok!
Mindenképp beszámolok már pénteken,ha megvolt a "műtét" :)
Nekem úgy 4 hónapja szedtek le három foltot kórházban. (basalióma) Egy területre kb. 5-6x szúrtak, az első 1-2 szúrás az fájt de a többit nem éreztem. Kb 4 cm-es a vágás, randa lilás. 2 hét fürdés megvonás. Első 2-4 napban fájt de utána csak érzékeny. Most is még érzékeny mozgás közben.
Sok sikert!
sziasztok.
Nekem az orrom oldalán szemölcs van. 2hét múlva megyek bőrgyógyászhoz mert le akarom szedetni.
Szerintetek ott le is szedik vagy sebészetre küld? Szkba megyek.
A lézeresnél ugyanúgy kimetszés van, csak lézerrel húzza össze a sebet. Most gondolj bele, ha lézerrel kiégeti az anyajegyet, akkor roncsolhatja a bőrt is.
Legalábbis nekem ez volt, nekem meg ezt mondta a doki. Csak összehúzásra használnak lézert. De biztos orvosa válogatja...hallottam már oylat is, hogy bőrgyógyász nem is vesz le anyajegyet, csak sebész. Na aki nekem levette, az bőrgyógyász, kozmetológus, és onkológus.
Dokiknak hinni manapság... :)
Szia! Köszi a tanácsokat.
Sajnos most nem engedhetem meg magamnak a magán klinikát,így döntöttem a kórház mellett. A fájdalomtól nem félek,volt már hasolnó műtétem. Inkább a heg,nyoma miatt tartok. Az arcomon elég látható helyen van,hajam se takarja el. Talán a doki (sokan ajánlották) felvilágosít. :(
Miért nem?
Nekem a két lézeres annyira elmúlt, h hegem sincs.
További ajánlott fórumok:
- Mióma miatt a méhemet el kell távolitani tudtok valamit a műtétről?
- Méhnyak kimetszésért (műtét) mennyit illik adni egy szegedi docensnek? Tud valaki segíteni?
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?
- Nem értem, miért kell két anyajegy kimetszese miatt így...
- Mire számítsak anyajegy sebészi kimetszése esetén?
- XVII. kerületben kihez vigyem a gyereket bőrgyógyászati vizsgálat után anyajegy kimetszésre?