Mire számítsak anyajegy sebészi kimetszése esetén? (tudásbázis)
9. andy0207 (válaszként erre: 7. - 97f33311ff)
2012. márc. 6. 20:46
kicsit kiálló,igen.
2 éve még azt mondták lézerrel fogják leszedni,de azóta csúnyább lett és picivel nagyobb is lett.így marad a kimetszés. :/
páran ajánlották a dokit,remélem normális lesz és mindent megtesz hogy "szép" legyen.
8. 2100
2012. márc. 6. 18:26
Nekem 2 es fel honapja mettszett ki az orvos a hatamrol egy 8, es egy 10 mm-es anyajegyet, a kisebbet 2, a nagyobbat 3 oltessel varrta ossze. a masodikat az injekcio beadasahoz kepest tul hamar vagta, igy ereztem mindent, de gyors volt, igy inkabb nem szoltam. a helye azota is elegge latszik, es viszket is hiaba kenegetem azota is aloe veras kremmel. De azert remenykedem, hogy nyarra mar csak feher heg marad utana.
7. 97f33311ff
2012. márc. 6. 18:18
nyilván arcon igyekeznek szépen kimetszeni, és összevarrni. Milyen az anyajegyed? kiálló? nem lehet elektrokauterezni? nekem már szedtek jó párat, homlokról is, halántékról is, hátról. Egy kis piros folt maradt a homlokon/halántékon, de tényleg nem nagy, a háton meg több öltéssel, ott azért látszik egy kis heg. Nekem anno hegkezelő krémet javasoltak, szerintem szerezz be te is egy sokak által ajánlottat.
6. andy0207
2012. márc. 6. 15:29
mondjuk elég ronda a mostani az arcomon,mert mindig begyullad,körülötte is mindig piros,ha meg épp nincs begyulladni barna még körülötte is. ha leszedetem lehet h csak szebb lesz :)
5. andy0207
2012. márc. 6. 15:24
a vállamon 2 éve leszedtek már 1 nagyobbat,de akkor ott mondták hogy sajnos nem fog teljesen elmúlni mert olyan helyen van :S de mondjuk ott nem is zavar a heg.az arcomon nem szeretnék ilyet
4. Ágio8405
2012. márc. 6. 15:17
Nagyban függ attol hogy milyen a sebgyógyulsáod. Van akinek marad nyoma van akinek szinte semmi. na meg hogy mennyire szépen ölti össze az orvos.
3. Zsú1965 (válaszként erre: 1. - Andy0207)
2012. márc. 6. 15:15
Nekem a nyakamról vettek így le, igaz, már 10 éve, de nem találom a helyét, pedig tudom, hol volt:)
2. JUL17
2012. márc. 6. 15:08
Szia!
Nekem hét éve volt ilyen sebészi kimetszés a hátamon,anyajegyet távolítottak el.Az anyajegy mérete kb.borsószem méretű volt.Sajnos eléggémegmaradt a helye.4 öltéssel varrták össze.
1. andy0207
2012. márc. 6. 14:59
csütörtökön megyek anyajegy eltávolításra. sebészi kimetszés lesz.
az arcomon van,ezen belül a fülem és az állam közötti területen.
szerintetek mennyire fog elmúlni? hány öltéssel lehet összevarni ha kb. 3-4 mm átmérőjü,pupos?!
További ajánlott fórumok:
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Nem értem, miért kell két anyajegy kimetszese miatt így...
- XVII. kerületben kihez vigyem a gyereket bőrgyógyászati vizsgálat után anyajegy kimetszésre?