Virslis-tojásos-sajtos saláta recept




4 tojás
5 pár füstölt virsli
5-8 dkg sajt
1 fej hagyma
1 nagy natúr joghurt
só
petrezselyem
fokhagyma
A Virslis-tojásos-sajtos saláta elkészítési módja:
Az 5 tojást keményre főzzük, a virsliket szintén készre főzzük pár perc alatt. A joghurtot krémesre keverjük egy tálban a fűszerekkel ízlés szerint, hozzáadjuk a héjától megszabadított, felkockázott tojásokat, majd a karikára vágott virsliket, a kockázott hagymát és végül a kockázott sajtot. Az egészet jól összekeverjük, és kész is vagyunk vele.
Salátaként, vagy főételként is fogyasztható, ez utóbbi esetben készítsünk hozzá salátát friss zöldségekből, így pont beleillik a 90 napos fehérjenapjába.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Shephard, 2013. jan. 22. 22:42
A virslis-tojásos-sajtos saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.