Virsli lecsós közegben (vacsorára) recept


1 csomag baromfi virsli
1-1 közepes fej vörös és lila hagyma
1-1 nagy piros és sárga húsú paprika
1 uborka méretű zsenge cukkini
2-3 tojás
1 kanál olaj vagy bfi.zsír
1 kanál ketchap ( vagy 2 paradicsom)
vegeta ( só helyett is)
A Virsli lecsós közegben (vacsorára) elkészítési módja:
A felsorolt hozzávalókat (virsli, hagyma , paprika,cukkini,paradicsom )karikára vágjuk. A zsiradékon fedő alatt puhára pároljuk, rászórjuk a vegetát majd ráütjük a tojást de nem keverjük össze, hagyjuk ,hogy a tojás megszilárduljon kissé.
A cukkini karikák a párolás során szétesnek, sűrítik a virsli szaftját.
Garantáltan finom!
Gyorsan elkészül!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: judit47, 2007. okt. 2. 20:25
A virsli lecsós közegben (vacsorára) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.