Gombavagdalt recept
50 perc
347 kcal
13.6 gramm
17.9 gramm
50 dkg darát sertés vagy csirkehús
2 db zsemle
2 tojás
1/2 fej reszelt vöröshagyma
só, bors
egy kávéskanál mustár
egy kávéskanál pirospaprika
25 dkg gomba
A Gombavagdalt elkészítési módja:
A darált húst eldolgozzuk 2 db vízbe áztatott zsemlével, 2 tojással, a hagymával, sóval, borssal, mustárral, pirospaprikával és a 25 dkg tisztított, fiomra vágott és előzőleg már fonnyaszott gombával. Egy őzgerincformát kivajazunk,vékonyan meghintjük zsemlemorzsával és megtöltjülk a húspéppel. Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: d606bc0fd7, 2007. okt. 2. 09:27
A gombavagdalt elkészítési módja és hozzávalói.