Virsli burgonyatésztában recept

80 dkg burgonya
10 dkg búzadara
2 tojás
25 dkg liszt
30 dkg virsli
5 dkg reszelt sajt
5 dkg vaj
só
A Virsli burgonyatésztában elkészítési módja:
A forró főtt burgonyát áttörjük,beleütünk 1 tojást.A búzadarával ,liszttel elkeverjük sózzuk és a masszát jól kidolgozzuk,kinyújtjuk,téglalapokká felvágjuk.A virslik héját lehúzzuk, a tésztalapokra tesszük és belegöngyöljük.A másik tojást összekeverjük olvasztott de nem forró vajjal,bekenjük vele a tésztát majd sütőlapra tesszük,tetejét megszórjuk reszelt sajttal és sütőben megsütjük.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. ápr. 2. 23:36
A virsli burgonyatésztában elkészítési módja és hozzávalói.