Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Véres pacal recept

Véres pacal recept

A Véres pacal hozzávalói:
1 kg pacal
1 szál chorizo felszeletelve
2 db répa felszeletelve
2 db zellerszár felszeletelve
4 db burgonya
2 fej hagyma apróra vágva
200 g serrano sonka felkockázva
1 evőkanál fűszerpaprika
1 db véreshurka
2 fej fokhagyma szétnyomkodva
2 db babérlevél
ecet, só, bors, citromlé,alaplé


A Véres pacal elkészítési módja:
Az olívaolajon lepirítom a felaprított zöldségeket. Hozzáadom a többi hozzávalót, kivéve a véres hurkát. Ha nem ereszt elég levet, felöntöm alaplével és puhára főzöm. Csak a legvégén, az utolsó tíz percben adom hozzá a hurkát, és együtt főzöm készre. Sűrű, de hosszú leve van, félúton a pörkölt és a gulyás között.


Kategória: Egytálételek receptjei


A véres pacal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook