Véres pacal recept
A Véres pacal hozzávalói:1 kg pacal
1 szál chorizo felszeletelve
2 db répa felszeletelve
2 db zellerszár felszeletelve
4 db burgonya
2 fej hagyma apróra vágva
200 g serrano sonka felkockázva
1 evőkanál fűszerpaprika
1 db véreshurka
2 fej fokhagyma szétnyomkodva
2 db babérlevél
ecet, só, bors, citromlé,alaplé
A Véres pacal elkészítési módja:
Az olívaolajon lepirítom a felaprított zöldségeket. Hozzáadom a többi hozzávalót, kivéve a véres hurkát. Ha nem ereszt elég levet, felöntöm alaplével és puhára főzöm. Csak a legvégén, az utolsó tíz percben adom hozzá a hurkát, és együtt főzöm készre. Sűrű, de hosszú leve van, félúton a pörkölt és a gulyás között.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2017. szept. 17. 21:58
A véres pacal elkészítési módja és hozzávalói.