Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Narancsos rozmaringos kacsacomb recept

Narancsos rozmaringos kacsacomb recept

A Narancsos rozmaringos kacsacomb hozzávalói:
kacsacomb

tbors
rozmaring
narancs


A Narancsos rozmaringos kacsacomb elkészítési módja:
A kacsa bőrét 4-5 csíkban bevágjuk. Sózzuk, enyhén borsozzuk, megszórjuk rozmaringgal. Bőrével lefelé tepsibe rakjuk, sütőben kb 30 perc alatt (combok méretétől függ) megsütjük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is pirosra sütjük. Ahogy pirul, rátesszük a narancskarikákat, és azzal együtt sütjük készre. Nem kell agyonfűszerezni!


Kategória: Húsételek receptjei


A narancsos rozmaringos kacsacomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook