Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vadhússzeletek epres borsmártással recept

Vadhússzeletek epres borsmártással recept

A Vadhússzeletek epres borsmártással hozzávalói:
1 kg vadhús
10 dkg bacon szalonna,
3 ek. olaj
só, bors, fokhagyma, 2 babérlevél, kakukkfű, rozmaring
2,5 dl bor
3 fej hagyma
1 narancs
1 citrom
1 ek. áfonyadzsem
1 teáskanál bors
25 dkg eper
1 teáskanál mustár
szerecsendió


A Vadhússzeletek epres borsmártással elkészítési módja:
A húst forró olajban áthúzatjuk, rászórjuk a fűszereket és a fokhagymát, felengedjük vörösborral, hozzákeverjük a szalonnát és a hagymát. A húst kivesszük. A narancs, citrom héját beleszórjuk a mártásba. A húst pihentetjük, felszeleteljük. A mártást a gyümölcsökkel átforraljuk és a szeletelt hússal - nokedlivel - tálaljuk.

4-6 személyre!


Kategória: Húsételek receptjei


A vadhússzeletek epres borsmártással elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook