Vegyes saláta, pirított csirkemájjal recept



Jegcsapsalata
Sargarepa
Uborka
Hagyma
Kürbiskernöl(Tökmagolaj)
A Vegyes saláta, pirított csirkemájjal elkészítési módja:
A csirkemajat keves olivaolajon megparolom. Borsozom, sozom. Közben a salatat felapritom, hagymat, uborkat, sargarepat lereszelem. A majat hagyom kihülni, majd a salata tetejere halmozom es keves tökmagolajjal leöntöm. Hagyom egy kicsit allni, max. 10 percet.
A salata meg finomabb, ha sima so helyett "Kräutersalz"-ot hasznalunk. Persze mindenfele zöldseggel ki lehet probalni, de nekem ezekkel izlik a legjobban.
Jo etvagyat!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Macika71, 2009. jún. 30. 11:53
A vegyes saláta, pirított csirkemájjal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.