Végrehajtó írta: házhoz jön, ha nem engedjük be akkor hatóságilag felnyittatja ajtót. Tesóm ügye miatt jön, be kell engednem, mit akarhat? (tudásbázis)
szeretik a joghallgatókat,mert szertik ha a szakmát és a jogi szövegeket önállóan fogalmazzák és értelmezik.
nálunk majdnem mindenki joghallgató,csak az nem aki postázgat,meg borítékolgat.
lehet,hogy mindenki utál minket,de legalább van munkám,és sok-sok élethelyzetet látok megoldódni vagy éppen leromlani,és előttem a példa,hogy mit ne tegyek,hogy ne éljek,stb.
egy éve csinálom és nagyon szeretem,mivel törvény ir elő mindent ahogyan csókica is írta,nincs mitől vagy kitől tartani.
T. felhasználóK!
A TV-ben mondják rengetegen vesznek fel különböző hiteleket, valaki lakásvásárlásra, vagy autóra stb.
Nagyon kell ilyesmire vigyázni, mert tényleg egy élet munkája veszendőbe megy. Itt vannak a különböző bankok Csepelen lakom abban a térségben, ahol gyakran járok csak egymás után 11-et találtam.
A kölcsönt felvevő személy számára felkinálják a jónak igérkező lehetőséget utána következik sokszor a csalódás és ráfizetés és sajnos az adósságfelhalmozódás, amilyen lelketlenek és könyörtelenek az adóssal szemben. Ezek azért ilyen gazdagok mert ebből huzzák a legnagyobb hasznot. Együttérzek az illetővel, aki igy járt.
A Providentről is rengeteg negativ vélmény van azok meg hetente kell a törlesztőrészletet fizetni. Én is voltam hasonló esetben valami adósság miatt én aztán nem voltam rest megmondtam a véleményemet ne a szegényembereket sujtsák hiszen kihasználják a rászorultságukat. Tőlem is elakarták vinni a mosógépemet, de azt válaszoltam nem egy darabig csatároztam velük, abban a pillanatban kiborultam idegileg. A harcot kénytelenek voltak feladni velem még toleránsak voltak irtak egy papirt, hogy egyszerű rászorulók vagyunk igy jóindulatuságuknak köszönhetem meghisult a próbálkozásuk. De ez manapság ritka, hogy ilyesmi szerencsésen alakult.
Szivélyes üdvözlettel:
Anyuci91
igen,
de azon nics hitel vagyis jelzálog
ez sima személyi kölcsön
az igaz,hogy ténylag nem nagy összeg.
ha már végrehajtó nál van,ott vannak plusz költségek.
jah az eljárást egy fizetési meghagyás alőzi meg,amire ha nem reagál az adós,utána következik a végrehajtó.
ha a végrehajtó nál van a tartozás azonnal végrehajtás alá vonja az ingatlant,függetlenül attól,hogy csak 1/2 tuéajdoni része van az adósnak.a végrehajtó foglal ingatlant,kocsit is ha van az adós nevén,keres munkehelyet ,hátha tud letiltani fizetést,keres bankszámlát,amit le tud inkasszálni,és csak a legvégső eset az,amikor helyzsínen foglal.
ha a véfgrehajtást kérő nagyon sürgeti,márpedig a bankok igen,könnyen el lehet igy vesziteni egy élet munkáját.
mivel a törvény előirja, a végrehajtó a fennt emlitetteket törvéányesen végzi,bár személyét ezek miatt sokan "nemkivánatosnak" gondolják.
az én fönököm és végrehajtó,és totál jó fej,és tényleg csak a munkáját végzi,ahogyan én is.
ma 3 árvérés is volt,minden ingatlant elvittek.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Diákhitel mizéria - Mit lehet tenni, ha az ügy már átkerült végrehajtóhoz?
- Mit vihet el a behajtó / végrehajtó?
- Ha jön a végrehajtó..?
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- A végrehajtó elvitte az autót!