Vegetáriánus rizses káposzta recept


Rizs
Savanyú káposzta
Tejföl
Kevés (oliva)olaj
Választható még:
Répa
Tofu
Krémsajt
Trappistasajt
Petrezselyemzöld
A Vegetáriánus rizses káposzta elkészítési módja:
A rizset odateszem főni. Amíg megfő, a káposztát kimosom, de csak annyira, hogy még érződjön rajta a savanyú íze. Kevés (kb 1 ek.-nyi) olivaolajban megpárolom. Namost, a következő hozzávalók opcionálisak, de finom volt így nagyon: pároltam a rizshez répát, petrezselyemzöldet is szórtam rá. Tálaláskor még kockára vágott tofut, a hűtőben található sajtokból tettem a tányérra. Nagyon finom volt!
A sajtot esztétikusabbnak láttam az egymásra halmozott rizs és káposzta mellé tenni.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 6f257fd90e, 2012. szept. 2. 19:42
A vegetáriánus rizses káposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.