Vega rakottas recept



Kelkáposzta,
gomba,
sárgarépa,
karfiol,
fűszerek,
2 tojás,
15 dkg sajt
Pici oliva,
kevés zsemlemorzsa
A Vega rakottas elkészítési módja:
A tepsit kiolajozzuk és körbeszórjuk zsemlemorzsával. Párolt kelkáposzta levelek , gomba, sárgarépa, párolt karfiol és a végén betakarni ismét kellevelekkel, én tettem rá még karikára vágott paradicsom szeleteket is. Közé ízlés szerint fűszerek. Mikor majdnem kész 2 felvert tojást ráönteni és, (vagy) sajttal megszórni. Jó étvágyat.
Tetszés szerinti zöldségeket és fűszereket használj. A lényeg,hogy mindent előfőzve rakunk bele és a tepsiben csak összesütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2012. febr. 26. 16:20
A vega rakottas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.