Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Kelkáposzta fasírt recept

Kelkáposzta fasírt recept

Elkészítési idő 60 perc

A Kelkáposzta fasírt hozzávalói:
1fej kelkáposzta,2-3tojás,fűszerek,áztatott kenyér,v.zsemlemorzsa,és zsemlemorzsa.


A Kelkáposzta fasírt elkészítési módja:
A kelkáposztát sós vízben megfőzzük,összedaraboljuk,ha kihült úgy bánunk vele,mint a húsból készült fasirttal.Csak pirospaprikát nem teszünk bele.Füszerek:só,bors,vegeta.Nedves kézzel fasirtokat fomálunk és zsemlemorzsában meghempergetjük.Foró olajban,nagy lángon pirosra sütjük.

Igazi vega étel.Én sültbabbal szoktam készíteni.Azt is beírom.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A kelkáposzta fasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook