Várlak Kincsem, hát gyere haza! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Várlak Kincsem, hát gyere haza!
köszönöm!
Gratulálok Szilvihez, gyönyörű kislány, egy ilyen szép babóra megérte várni! :) Sok boldgoságot hozzá! És jó egészséget nektek.
nem, dehogy is, örülök, hogy ennyire tetszett
:)
Szia!
Ha nem haragszol meg érte betettem a naplómba, hasonló cipőben járok, mint te ez a 12. hónap:o(((
Csodálatos! Egyszerűen nem tudom megfogalmazni mit éreztem a vers olvasása közben, földön túli érzés volt! Köszönöm!
Tiszta szívemből kívánom hogy mielőbb költözzön a pocakodba a Ti kis Pindurkátok!
Ez a vers a szívem közepébe hasított......egyszerűen....nem is tudok megfelelő szavakat találni!Nem sokszor sírom el magam de ez egy olyan pillanat volt,csak sírva tudtam elolvasni!Nagyon remélem hogy minden babát szerető pár életébe eljön a földöntúli boldogság!
Egy 12 hetes kismama
Gyönyörű!
Jó egészséget kívánok!
Mi is ilyen érzésekkel vártuk a lányunkat, majd a kisfiúnkat. A gyemekáldásnál csodálatosabb nincs a világon!
A kisfiam története az adatlapomon.
Érzem, amit még sosem...
Itt van, a Boldogság költözött közénk! Apa keze hasamon, simogat, nyugtat,
Most már minden rendben lesz,
Hisz együtt tesszük meg az utat. Család vagyunk, Picurka itt mocorog,
A lelkem ragyog, s apa csak mosolyog. Boldog, igazi család,
Immár hárman,
Apa, Picurka, meg én!
Ugrás a teljes írásra: Várlak Kincsem, hát gyere haza!
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Amikor az óvodából haza KELL vinni a gyereket délben...van ilyen törvény?
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Mit tennél ha a párod több év után sem akar házasságot és gyereket?
- Mi a véleményetek arról, ha valaki gyereket szül egy rossz házasságba?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?