Mi a véleményetek arról, ha valaki gyereket szül egy rossz házasságba? (beszélgetős fórum)
Nekem ez az "összehoztak egy gyereket" kifejezés nem igazán tetszik. A nő lehet, hogy úgy veszi, egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban vannak problémák, de azért szeretne gyereket.
A férfi megmondta, hogy nem hagyja ott a feleséget. Lehet, hogy a feleségnek fogalma sincs, hogy folyamatosan megcsalják. Miért ő a rossz a történetben?
Minden szerető azt hiszi, hogy a feleség csak egy sárkány lehet, és majd ő megmutatja, hogy milyen egy igazi nő... Hát tévedés! Ő CSAK szerető marad!
Te vagy a szerető és félsz, hogy a gyerek miatt hoppon maradsz?
Hát, szerintem hagyd a fenébe a hazug nős pasit, keress egy függetlent.
azert ha valaki tudja, hogy egy ferfinak szeretoje van, szerintem helytallo az a megallapitas, hogy az a hazassag rossz
a felesegnek biztos jo, mert nem tudja, csak azt latja, nemreg mondtak ki a boldogito igent, gyereket akartak, meg is szuletett
a ferfinak is jo, ha elvette a not es gyereket akart, plusz meg szorakozhat a szeretovel
a szereto meg buta, ha azt hiszi, vele nem csinalna ugyanezt ez a ferfi, ha ot venne el. biztos nem o az egyetlen mellekszereplo
Te vagy az a bizonyos harmadik?
Egy gyerek nem tart össze egy rossz házasságot.
Amellett az a véleményem, hogy az ilyen pasik, amikor összeszednek egy szeretőt, mindig azt mondják, hogy rossz az otthoni házasság, és már nincs köztük semmi, stb.
Ez utóbbi csak a süket szöveg. A szerető pedig hoppon marad, és csak a drága idejét húzza, mert pár év múlva már egy normális egyedülálló férfit sem fog találni.
Nekem ugy tunk, csak allitod, hogy a hazassag rossz. Kisse elfogult vagy.
Nem minden az, aminek latszik.
Meglehet, nagyon szubjektiven latod, es csak azt latod, amit lattatni akarsz.
Te vagy akivel összegabalyodott? Ne áltasd magad nem fogja otthagyni,az ilyen túl gyáva ahhoz...
Én már azon csodálkozom ha valaki jó házasságba szül...a környezetem tele van szar kapcsolatokkal,de azért megy az esküvő szervezés,facebookon a szerelmes képek posztolása,miközben egy kis kanál vízbe belefojtanák egymást.Ami még jellemző a környezetemben,hogy van egy gyerek,rosszul élnek,válnak,aztán válás helyett hirtelen jön a második gyerek...
szerintem ez a velemeny elbukik azon, hogy egy anyaval is tortenhet barmi, akkor mar nem szamit neki, hogy mi lesz a gyerekkel?
azert, mert egy no szuli meg, altalanos esetben nem egyedul csinalja, akarja :D egy ferfi miert ne akarhatna tiszta szivbol gyereket? o is csak magara szamithat ezzel a hozzaallassal, es gondolhatna azt, hogy a feleseg, a hazassag masodlagos. ne mar
Velemenyem szerint egy no maganak szul;
az hogy hazassag meg ferj, meg akarmi - masodlagos.
Miert maganak?
Mert barmi tortenhet, es egy anya sokszor csak sajatmagara szamithat - masokra, tarsadalomra, barkire - mar bizonytalan tenyezo.
Az embernek vannak kipipalando tervei;
erettsegi, szakma, tanulas, hazassag, lakas, butor, gepek, gyerek, keresztelo, kocsi, utazas, stb.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mi a véleményetek arról, hogy a gyereket ruhájánál fogva rángatja az óvónéni?
- Szerintetek rossz anya vagyok amiért néha-néha lapasszolom a gyereket 1-1 órára?
- Miért vállalnak be olyan sokan a rossz hátterük ellenére gyereket az emberek?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?
- Van kiút a rossz házasságból, ha hitel is van?