Vannak terveim a műtét után ha felépültem. szeretnék leadni... (beszélgetés)
Végre sikerült nagy wc-znem,egyszer kicsit nehezebben aztán könnyebben :)
Szia! Próbálok úgy enni inni. De,mellékhatás is a szédelgés. meg az ingadozó vérnyomás miatt is van sajnos.
Szia ! Ha úgy eszel, iszol reggel, ahogy leírtam, lesz székleted ! Az őrölt lenmag sok vízzel és az alma (akár 2-3X is naponta) nagyon fontos lenne !
A szédelgés nem lehet valamelyik gyógyszered mellékhatása ? Elolvastad a papírjaikat ?
Szia Loliom,hogy vagy? Én mikor-hogy. Széklet nincs még...
Szia! Hát,lehet hogy kijött a széklet. Igen,keményedett feszült a hasam. ezek már nincsenek szerencsére. a szédelgés,gyengeség rossz közérzet sajnos "normális" nálam,illetve nem tudnak mit kezdeni velük. remélem ha fogyok pár kilót,jobb lesz. Te jól vagy?
Te tudod, mennyi székleted volt az utóbbi két hétben. Azt írtad, hogy feszül a hasad, keményedik a gyomrod, szédelegsz, gyenge vagy. Ezeket elmondtad tegnap a háziorvosnak ?
Hogy vagy ma ?
Azt mondta a Dokinőnk,biztos kiment belőlem a széklet mikor hashajtóztam. Hát,nah.. Mindegy,csak ezután lenne már rendesen....
Szia. egyszer volt ma egyetlen egy kicsike. igen,eszem iszom amiket írtál. tegnap is meg ma is ittam székletlazítót is.. 1 óra után felhívom a Dokinőt mit mond arra amit a sürgősségin mondtak
Szia ! Van már székleted ? Eszed, iszod, amiket írtam ?
Szia! Hát,ez az! Én sem értem... Nagyon szédelgek meg gyenge vagyok :(
Akkor hol van az ennivaló ? A gyomorból a belekbe kerül !
Fáj a hasam alja,bal oldalon a petefészkemnél :(
Szia! Igen,azokkal nincs gond. Holnap felhívom a Dokinőt és meglátom mit mond. Délután lesz rendelés. Köszi az érdeklődést,tanácsokat :)
Enni, inni tudsz ? Étvágyad van ?
Szia,megvagyok köszi. Feszül a hasam,a gyomrom meg keményedik.Valami csak lehet....
Szia! Köszönöm. Igen,kaptam leírták. Fel viszem majd az itteni Dokihoz.
Sajnálom, hogy így jártál ! Nehéz elhinni, hogy nincs széklet a beleidben !!! Kaptál ambuláns lapot ? Ott ezt leírták ?
Már megnyugodtam. Igen tudom ki kell várnom a hétfőt..
Muszáj volt mondani,kérdezték milyen betegségekre szedek gyógyszert. Meg a papírjaimon is fel vannak sorolva a betegségeim... Hát igen nevetséges....
Ne vedd magadra a megjegyzéseiket. Most az a lényeg, hogy megnyugodj, hétfőn ráérsz beszélni a háziorvossal.
Nem szabadott volna mondani...Egyébként meg honnan látták HA a pszichés betegségekre vonatkozó adatok ELVILEG titkosak? Nevetséges amit feltételeznek, biztos nincs jobb dolga az embernek szombat délután mint székrekedést "színlelve" bemenni a sürgősségire...
Köszönöm. A bunkóságuk fájt. Eger a körzetünk,az Egri kórházhoz tartozunk. Ráfogták hogy mivel depressziós is vagyok biztos hazudok :( igen,az lesz hétfőn beszélek a háziorvossal. El vagyok keseredve :(
Mivel látták meg mondtam, hogy pszichésen is beteg vagyok arra célozgattak hogy biztos csak kitalálom hogy nincs székletem. de könyörgöm miért hazudnék ilyesmikben? :(
Nagyon sajnálom...A vizsgálat fájt vagy a sürgősségin "szokásos" bunkó stílus miatt durváskodtak? Nem tudom, hogy budapesti vagy-e de itt az utóbbiban élen járnak sajnos. Nem kell felvenni a beszólásaikat, amint lehet beszélj a háziorvossal.
Szia,további szép napot kívánok! Képzeld,a sürgősségin durváskodtak velem.A röntgen meg az uh is azt mutatta nincs széklet a beleimben. Hogy lehet,ha másfél hete nincs székletem? meg mitől érezem úgy mintha szét akarnék szakadni? Szörnyű.. Hétfőn felhívom a Házidokit mit mond erre. Jó ugye? :(
Szia,igen sok mindent ettem ittam,rostosakat és sok folyadékot. Semmi :( Remélem nem találnak nagy bajt :(
Szia ! Amiket ajánlottam, azokat etted, ittad ? Langyos víz reggel éhgyomorra, utána alma, aztán ihatsz kávét, tegyél pl. müzlibe lenmaglisztet, de vízbe is teheted. Sok víz napközben vagy tea.
Olvass az útifűmaghéjról is !
Eszel aszalt szilvát ?
Korpát is szórhatsz a levesre, főzelékre ( búza- vagy zabkorpát ). A lényeg a rost és a folyadék !
Sziasztok! Azóta se volt székletem,holnap megyek a sürgősségire. Szorítsatok kérlek! Köszönöm!
További ajánlott fórumok: