Agyvérzésből felépültek és környezetük tapasztalatai (beszélgetés)
az én anyukámat el is vitte az agyvérzés...istenem mennyire örültem volna ha kap még egy esélyt ő is...
köszönöm mindenkinek aki eddig hozzászólt.
Szia!
Nálunk apukám kapott agyvérzést.
Több, mint egy hónapig volt kórházban, az idő alatt többször nem ismert meg minket, vagy nem tudta hol van, milyen nap van.
Haza jött, és szép lassan javult az állapota. Szerintem egy év biztos kellett hozzá, amíg a mozgása a régi lett.
Ma már szinte semmit nem vesz észre, max kissé lassabban megy neki a fejben számolás, amire korábban nagyon büszke volt. De ez betudható annak is, hogy ahogy ő mondja, nem mai csirke :D
jár hozzá gyógytornász, folyamatosan foglakoznak vele,míg kórházban volt a férja minden reggel 7körül mellette volt estig,meg a gyerekei is. Otthon is csinálják a gyógytornász által adott "házi feladatokat"
hiába vannak látható fejlődések,el van keseredve,pityereg hogy csak teher,és hogy jobb lett volna ha beszélni nem tud,de mozogni igen,meg jobb lett volna ha nem is éli túl...mit lehet mondani?mivel lehet bíztatni,hogy tartson ki?június közepén jön sopronba rehabra.
A kéz mozgása mindig később jön vissza! Sok-sok gyógytorna, nagyon hosszú, több hónapos folyamat.
De nem feladni, nagyon fontos, hogy mindennap rendszeresen át kell mozgatni, tornáztatni a karját!!!
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Mossunk környezettudatosan! Mosópor helyett mosószóda és ecet. Tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata a gödöllői Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezettudományi karával kapcsolatban?