Van valakinek tapasztalata a Zactival tablettáról? (beszélgetés)
Akit illet! (Biztosan tudja, hogy ki az!)
Stagnálás és pihi helyett olvasgasd és gyakorold a magyar helyesírási szabályokat! 'Mejben'? 'Kecsektető' Stb.
Nem jártatok általános iskolába? II. osztály tananyaga.
Beleolvasok. Hidd el!
A zactival pedig bárhol beszerezhető termék, senki nem akarja itt árulni.
Szia Maggie07!
Engem nagyon érdekelne, hogy mitől sikerült lefogynod. Én ma kezdtem el szedni a zactivalt, írtózatos íze van. Na meg az itt olvasottak alapján nem is tudom, hogy érdemes- e tovább szednem.
Köszi, de már visszaküldtem:))
Egyébként én is fogytam 2 kilót (mint írtam) de szerintem ez nem a tabletta hatása volt.
Én is kipróbáltam a Zactivalt. Azt azért sejtettem, hogy a 10+10-es kúrától nem fogok 20 nap alatt 10 kg-ot lefogyni (a 15 kg feleslegből), de nekem már 6-7 kg is jó lett volna kezdetnek.
A végerdemény: -2 kg. Ez is azért lehet, mert én 5 óra után tényleg nem ettem semmit, és több vizet ittam a szokásosnál.
NAGY ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!!!
Mint ahogyan a Metabol, Catabol és társai.
Ennél még a szűztea-kapszula is jobb - olcsóbb is:))).
Sziasztok. Mi a tesómmal a Zaktivál elődkjét rendeltük meg. / Aktivál/ Bár én már rég kinőttem abból, hogy higgyek a "csodaszerekben", de tesóm unszolására elfeleztünk 1 dobozt mejben 30db kapszula volt akkor, mert hát Ő nagyon bízott benne, hisz elég kecsktető volt annak a reklámja is / majdhogynem szóról szóra ua. mint a Zaktival-é/ Ami a lények természetesen /vagy sajnos/, egyikünknek sem hatott. Visszaküldtük a bontatlant dobozt, mejnek az árát vissza is kaptuk kb. 1 hónap múlva.
Ez is minden hasonló szer reklámja, a hiszékeny emberek pénzének használatáról szól.
Mert hát ha jobban belegondolunk, jó pár ember elcsábul a gyors siker reményében és akér 10-20ezreket is kifizetnék, mely összeget utána a cég kb. 1 hónapig sajátja ként kezel, forgat, befetet, és ha mindezt jól csinálja igen nagy haszonra tehet szert, mire vissza kell adni a befizetett összegeket.
Az OÉTI szám se jelent semmit, hisz az csak annak bizonyítéka, hogy bejegyzett szerról van szó, mely emberre káros anyagot nem tartalmaz. Azt nem támasztja alá, hogy a szer azt a hatást produkálná amivel "eladhatóvá" tették.
Hát én "röviden" :)) csak ennyit tudtam hozzászólni.
Sziasztok!
A ZActival tablettához szeretnék hozzá szólni. Szinte mindenki csak negatív dolgokat repesget róla. Igaz én csak ma kezdet el szedni, és nagyon kíváncsi vagyok hogy hat-e majd. de senki ne gondolja azt, hogy ha szedi lehet mellette tunya és annyit ehet amennyit csak akar. Minden fogyókúrához ( legyen az tabletta, vagy bármi más ) hozzá tartozik a kevesebb étel fogyasztás és a mozgás. Ez csak elősegíti, úgy gondolom. Hogy túl sok vizet hajtana ki? Nem hiszem. A leírásban benne van, hogy sok folyadékot kell inni mellette. Mindenki maga dönti el, hoy elkezdi, vagy nem. hisz benne vagy nem. Én mindenesetre optimista vagyok a bogyóval szemben. Pussz mindenkinek!
kedves Maggie07!
Köszike a választ és elolvastam a fórumot ezért érdekelt volna, hogy hol tudok magának a leírásnak utánanézni mivel anyukám gyógyszerész így ért hozzá. de már a telefonszám is segítség ha másra nem érdeklődni jó lesz:)
mégegyszer köszi, szió
Szia Saida!
Ha még nem olvastad végig a fórumot, akkor ajánlom tedd meg. Egyébként, ha még azután is meg akarod rendelni, akkor a 06-96-518-842-es telefonon tudod megtenni. Én a helyedben jól meggondolnám, de a döntés a tied.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hol olvashatok a Zactival-ról, hol rendelhetem meg és mennyiért?
Aki tud plíz segítsen mert nem találtam eddig ról a a neten semmit:((
Előre is köszike!!
Hello!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, s mivel "nem mondhatom el senkinek..."
Nagyon dühös vagyok, legfőképpen magamra, hogy bedőltem. Pedig nagyon óvatos voltam, de úgy látszik nem eléggé. Megnéztem az OÉTI lapján, hogy valóban bejegyzett termék-e. Igen, az. Végigolvastam minden apróbetűs részt, főleg a pénz vissza fizetési garanciáról. Megrendeltem 20 db-ot, amihez ugye még 20 db járt ajándékba. Azt írták, "ha 30 napon belül visszaküldi a második csomagolást" - ez szerintem azt jelenti, hogy a + 20 db-ot kell visszaküldeni. Elkezdtem szedni, az első 10 db-ot, semmi hatása nem volt. Visszaküldtem a második 20 db-ot, sértetlenül, ahogy kérték. Vártam a pénzt, jött a pofon. Küldtek egy levelet, hogy 30 db-ot kellett volna visszaküldeni, így nem fogadják el a reklamációmat. Ráadásul csak 10 db-ot küldtek vissza abból a 20-ból, amit mellékeltem a reklamációmhoz. Ennyi a sztori!
Jól megtanultama leckét, a saját káromon!
Legyetek óvatosabbak, mint én!
Üdv!
bocsi, meg valamit elfelejtettem; az emberi test 70%-a viz. A Zactival nevu tabletta kozonseges vizhajto. Ha szeded, es megbontod a tested vizhaztartasat, nagyon komoly baj lehet belole, ertem ezalatt a halalos aldozatokat is, ami, sajnos nem keves, de errol nem beszelnek a tablettat gyarto cegek, mivel nekik egyetlen celkituzesuk van, megpedig az, hogy minel tobbet profitalni a lefogyni vagyo emberektol.Foleg a holgyektol. A vesenek a viz annyi, mint a szivnek az oxigen. Ha nem kap eleg vizet, hogy kitisztitsa a szervezetet, akkor konnyen odelent talalhatjuk magunkat, meghozza igen hamar.
Nem szerettem volna megbantani senkit, aki szeretne lefogyni, de a vizhajto csupan a vizet zavarja ki a szervezetbol, ami letfontossagu, nem pedig a lerakodott zsirt, ami kozel sem az.
Sziasztok, koszonom, hogy meghallgattatok.
Baby Kitty.
Szia! Mindossze az utolso mondatodra szeretnek reagalni, arra, hogy " akkor nem lenne kover ember a foldon.."
Pusztan annyit szeretnek hozzafuzni, hogy sok mindent ateltem az eletem folyaman, de van egy sziklaszilard meggyozodesem; az emberek erteket nem kilora merik...
Sziasztok!
Csak annyit akarok írni vki kérdésére, hogy a Zactival tabletta hat! Méghozzá jól! Egy barátnőm 4 napja szedi és 2-3 kilót fogyott!
Én is ki fogom próbálni, szerintem próbáljátok ki ti is (akinek kell)
További ajánlott fórumok:
- Valakinek tapasztalata a Mirtazapin Orion tablettáról?
- Van valakinek tapasztalata a Provera 5mg tablettáról?
- Xeloda kemoterápiás tablettáról tapasztalata van valakinek?
- Zöldárpa tablettáról immunerősítéssel kapcsolatban van tapasztalat valakinek, aki ismeri vagy használta?
- Van valakinek tapasztalata az Orgametril nevű tablettáról?
- A Mirtazapin Sandoz 30 mg tablettáról van valakinek tapasztalata?