Valakinek tapasztalata a Mirtazapin Orion tablettáról? (beszélgetés)
Igen, arra tényleg jó volt, örültem is, hogy felszedtem pár kilót. Igazából én úgy vettem észre, az étvágyat hozza meg nagyon, attól hízik az ember.
Meg, nem mellékesen, az is közrejátszhat, hogy normalizálódik a beteg lelki egyensúlya, ettől is jobb az étvágy, kevesebb a stressz.
Igen, tudom, mégis megpróbálkozott vele a doki, hátha attól nem kábulok annyira :) Hát nem működött :)
Ez a bogyó...sztem az altatók nem ennyire ütősek :))
Ha még csak most kezdted el szedni, akkor teljesen normális, hogy vannak mellékhatások; ezek rendszeres szedés esetén ált-ban megszűnnek. Az is teljesen rendben, hogy még nem vagy jobban tőle, kezdetben ezek felerősítik a problémát.
Én szedtem anno remeront...huhhhh..éhes voltam (ami jó volt, m folyton hízni akarok), és ha bevettem este, kb 3 perc múlva, mint akit agyonütöttek :) Iszonyat jókat lehetett tőle aludni, még egy fél vagy negyed db-tól is viszont: másnap hulla volt az ember, élő zombi..
Így én nem szedtem rendszeresen, csak néha, mert ez az állandó aludhatnék napközben nagyon gáz volt...végül le is tettem ezt a tabi. Ha rendesen szedtem volna, valószínű, h megszűntek volna ezek a mellékhatások, de én nem vártam meg.Amúgy leszoknom nem kellett róla, nem függtem tőle, abbahagytam hirtelen, nem lett semmi bajom tőle. Ezt viszont sok tabinál nem lehet mondani, h nincs leszokási idő.
Elég borzasztó tünetek..váááá!
Tudom, nem ez volt a kérdés, de arra az esetre, ha abbahagynád ezt, esetleg vmi alternatíva (homeopátia, Bach terápia)?
Te szegény:(
Nem, csak manapság ez a sláger, és sok ilyen mellékhatásról hallottam...szerintem váltanod kéne,nem jól reagál a szervezeted..
Igen, ez a gyógyszer valóban zabálásra késztet..na meg alvásra...:)Mióta szeded, és mennyit?
Remélem, jól vagy!Mert tegnap késő délután óta nem jelentkeztél:(
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a Zactival tablettáról?
- Van valakinek tapasztalata a Provera 5mg tablettáról?
- Xeloda kemoterápiás tablettáról tapasztalata van valakinek?
- Zöldárpa tablettáról immunerősítéssel kapcsolatban van tapasztalat valakinek, aki ismeri vagy használta?
- Van valakinek tapasztalata az Orgametril nevű tablettáról?
- A Mirtazapin Sandoz 30 mg tablettáról van valakinek tapasztalata?