Zöldárpa tablettáról immunerősítéssel kapcsolatban van tapasztalat valakinek, aki ismeri vagy használta? (tudásbázis)
Hú, de jó régi témát találtam!
Én most kezdtem fogyasztani a zöldárpa port. Ha valaki szintén él vele, kérném szépen a véleményét.
Akkor csak jó valamire :)
Neked nincs valami jól bevált gyógynövényeket tartalmazó immunerősítőd?
hát szakértő nem vagyok, csak azt tudom én is, amit a termékek ismertetőjében olvastam:)
de biztos az immunrendszerre is pozitívan hat.
a zöldárpa porról ezt írják:
Fogyasztása javasolt:
Minden korosztálynak, nőknek és férfiaknak egyaránt cukor- és fekélybetegeknek, rendszeresen, szünetek tartása nélkül, erős szellemi, fizikai leterhelés esetén.
Legfőbb hatóanyagai:
béta-karotin, B 1 -, B 2 -, B 6 -, C-, E-, H-vitamin, folsav, panthoténsav, nikotinsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje, klorofill.
A zöldárpa por és tabletta az árpa friss tavaszi hajtásait tartalmazza.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőt és tartósítószert.
Értem.
Igazából valami jó immunerősítő szert keresnék, ami nem túl drága és lehetőleg gyógynövényt tartalmaz,és tényleg jó tapasztalatokkal bír.Anno ajánlották nekem ezt a zöldárpát mert sok minden található benne,de konkrétan még nem tudtam utánanézni hogy a lúgosításon kívül immunerősítésre is jó-e.
Ha járatos vagy benne megköszönném.
szia! én vettem régebben, tablettát is és port is.
konkrétan nagyon nehéz mondani bármit is, ezt azért nem igazán lehet lemérni hogy használt-e :))
ártani nem árt, az biztos.
de a zöldárpát inkább a lúgosításra szokták ajánlani szerintem.
Senki? :(
Kár
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Ismeri, használta valaki immunerősítőnek az Immunotrofina szirupot?
- Ribomunyl immunerősítő! Használtátok?