Van valakinek feltöltőkártyás mobilnete? Segítenél? (tudásbázis)
9. Csirivirir
2012. jún. 27. 15:42
Sikerült végre egy értelmes oldalt találni, ahol részletesen ír róla. Belinkelem, hátha valakit a későbbiekben érdekel majd:
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
8. Csirivirir
2012. jún. 27. 15:35
Nézem már a telenor oldalán is, de ott külön írja a modemet, a kártyáról semmi infó. Nem látom egyben, hogy van ez.
7. Csirivirir
2012. jún. 27. 15:35
Nem lettem sokkal okosabb! :(
6. Csirivirir (válaszként erre: 5. - 298b15dfdd)
2012. jún. 27. 15:31
Köszi!
5. 298b15dfdd
2012. jún. 27. 15:26
Tudásbázis - Kártyás mobilnet? Ki, mit tud erről?
Nézz bele ebbe a fóromba,hátha találsz választ a kérdésedre!:)
4. Csirivirir
2012. jún. 27. 14:54
Nekem nem kell előfizetéses, pont ez az. MOst előfizetéses netem van, de elegem van belőle, feltöltőkártyást szeretnék, amire annyit töltök, amennyit akarok és azt használom.
3. tundee16
2012. jún. 27. 14:48
Ezelőtt 2 éve írtam alá egy hűségnyilatkozatot és a modem ingyen volt. Nekem is most jár le én is felmondom. A t-mobilnál van netem és nekem 500 Mb elég egész hónapba. Gondolom te többet használod. Nagyobb csomagot rendelj
2. Csirivirir
2012. jún. 27. 14:28
Sziasztok!
Szeretnék mobil netet vásárolni a gépemhez. Most lejárt a hűségnyilatkozatom és nem akarom ezt tovább fizetni.
Kifejezetten a Telenor érdekel, az mindenhol megy úgy tudom.
Nem tudja valaki mennyibe kerül összesen, hogy van ez?
Tudom, meg kell vásárolnom a modemet, ami olyan 8 ezr ft. És ahhoz külön meg kell vennem a jogosultságot is, vagy hogy van?
1. Csirivirir
2012. jún. 27. 14:27
Van valakinek feltöltőkártyás mobil nete? Segítenél?
További ajánlott fórumok:
- Telekom feltöltőkártyás telefon Domino Most megszűnése
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Vigyázat! Feltöltőkártyás csalások!
- Mobilnet feltöltőkártyás telefonra, Telekom, vagy Telenor, melyiknél éri meg legjobban?
- Melyik mobilnetet érdemes előfizetni a három szolgáltató ajánlatai közül?
- Ha lejár az előfizetéses telefon hűségideje, lehet úgy módosítani, hogy feltöltőkártyásként üzemeljen tovább?