Telekom feltöltőkártyás telefon Domino Most megszűnése (beszélgetés)
Voltam bent.
Hát előadtak egy mesét, nem tudom bekajálni.
Hivatalos oldalon az van, ha nem töltöd fel, akkor ugrik az egyenleg. Ezt követően 300 Ft-ért még feltölthető 90 napon át, és utána kakukk.
Szóban azt mondják, hogy át kell íratni a nevemre. Ne töltsek rá, várjam meg a 90 napot, utána vissza lehet igényelni. Nagyon nem vág egybe az első verzióval.
Kiveszem a kártyát, készüléket eldobom a 'csába.
Nem 🙂
Nyilván bemegyek, de nem ebben a karácsonyi tolongásban és utáni visszacserélősben. Annyi kiderült, hogy lejárata után a döglött kártyát néhány napig még fel lehet eleszteni feltöltéssel. Ha érdemes.
Gondoltam, hátha valaki járt már ilyen cipőben. Az én cipőm úgy látszik, mindig új...szerelők mondták többször, esküszöm, ilyent még nem lattam 😀
Valaki ügyesebb lenne nálam keresésben? Esküszöm, megpróbáltam, de csak részeredménnyel.
Kérdés, hogy az elhunyt előfizető számláján levő összeget megkapják az örökösök, vagy az Telekomé?
Odáig eljutottam, hogy be kell jelenteni az előfizetés megszűnését, ennél több infó nincs.
Ugyanis most hosszabbítani kellene a sim kártya érvényességét, és amennyiben lenyúlja a Telekom, nem szívesen adományoznék pluszban. Inkább vigye most.
Nem tudom, de nálam be lehet lépni mobiltelefonszámmal, emailcímmel és jelszóval és facebookkal.
Mobilon mindig a telefonszámmal lépek be az sms-ben kapott azonosítóval.
Weben a emailcímmel és jelszóval.
Facebook hozzáférést nem adok meg sehol, senkinek.
Szerintem csak annak jön, akinek aktiválva volt a Domino Most opció.Amúgy meg telefonon is meg lehet kérdezni milyen díjcsomagban van, mert azért nem mindegy mennyi a percdíj.
Ha nincs letöltve a Telekom alkalmazás, akkor nem lehet használni a szolgáltatást.
Nem tudom kideríteni, a fiamnak milyen dominója van. Annyira mondjuk nem is érdekel, én szóltam, azt mondja, nem jött SMS, a telefonja működik. Csak annyit tudok, hogy Dominó, de nem tudom, melyik típusú.
Ez szerintem nem okostelefon használat, hanem újfajta szolgáltatás, amit meg kell szokni.
Jól van ez kitalálva...
Nem értem hogyan engedhetik ezt a diszkriminációt...
Én a facére se szerettem volna belépni...
Nem kell külön megadni, csak a face fiókoddal lépsz be.
Néztem egyenleget *102# és eltűnt a Domino Fix csomag amit eddig kiírt.
Korábban erre lett állítva ami 25 Ft-os percdíj alapú, ha megszüntetik a Domino Most - ot.
Akkor most mi szerint vonja a pénzemet??
Bocsi, visszavonom. Csak annál a telefonszámnál van ott, aminél okostelóról bekapcsoltuk. Tehát, ha valaki egyszer segít nektek egy okostelefonon bekapcsolni a szolgáltatást, akkor utána már az online felületen lehet majd újítani. Ennyit sikerült kideríteni.
De szerintem be fogják oda is tenni alapban, ez így nem maradhat.
További ajánlott fórumok:
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- Mobilnet feltöltőkártyás telefonra, Telekom, vagy Telenor, melyiknél éri meg legjobban?
- Ha lejár az előfizetéses telefon hűségideje, lehet úgy módosítani, hogy feltöltőkártyásként üzemeljen tovább?
- Hol lehet feltölteni Telekomos telefont?
- Sony Xperia L telefon miért nem engedi telepíteni a telekom.hu-t a Google Play áruházból?
- Mennyibe kerül Franciaországban egy telefon feltöltőkártya?