Van olyan kismama vitamin, vagy multivitamin, ami szirup és nem gyógyszer "állagú"? (tudásbázis)
Tényleg? Ezt nem is tudtam. Akkor lehet én is ez mellett döntök, mert olcsóbb is egy 1.000-sel. Azért az sem mindegy:-)
Folsavat meg szedek mellé, az nem olyan "cserebogaras":-)
Nem volt tőle szorulásod?
ha előtte is egészséges voltál és nincsenek pl súlyproblémáid meg ilyenek, akkor szerintem nem lesz gond, én a dokit és a védőnőt is kérdeztem hogy baj-e, és mondták hogy nem, de télen majd ha nem lesz gyümi akkor azért nehezebb lesz...
de ha úgy érzed kevés, a babának nem ártasz vele ha vitaminozol is:D
ha találsz lötyiset, írd meg kérlek, nem szeretem a pirulákat:P
sok sok gyümölcs zöldség egészséges étrend + folsav...
én bevallom nem szedek semmit, mert a gyógyszi mindig kijött a hipp natural meg ugye nem ízlett és nem akartam attól is rosszul lenni, így maradt a természetes vitaminok, minden mennyiségben ami belefér és kívánom:D és nincs semmi gond:)
:D:D de jó :D
de tényleg nagyon nem volt nekem finom:D túl multivitaminos volt:S:D
Gyógyszertárban kapható..este írom a nevét..otthon van..egy mama van rajta gyermekével
barna üveg..vas miatt mellékíze van..
Szia
én is azt tudom javasolni:)Hipp natal Rossmannban-n lehet kapni
szia
én hipp natalt "ittam" és semmi gondom nem volt vele :)
További ajánlott fórumok:
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Adsz-e gyermekednek valamilyen multivitamin készítményt, a téli betegségek elkerülése érdekében? Ha igen, milyet?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Hányós virusra milyen vitamint vegyek be, egyáltalán milyen gyógyszert?