Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig? (tudásbázis kérdés)
évekig szenvedtem én is a colival... rohadt egy kis baci ez, mert ha beeszi magát a vesébe, akkor nehéz kiirtani... és ez nem orvosi hiba. De tud fájni....
Nálam akkor szűnt meg az egész, amikor párommal megetettem 2 lódózisnyi antibiotikumot. Persze a pasiknál nem okoz gondot, ezért azt hiszik, h náluk minden ok, közben meg folyamatosan visszafertőznek. Aztán megy a pin-pong.... Erre nagyon figyelni kell húgyúti fertőzésnél annak, aki aktív szexuális életet él.
Amikor valaki a saját bőrén tapasztalja meg,hogy gyógyszerekkel nem lehet a baján segíteni,persze hogy más írányt választ.Nagy vonalakban csak annyi,hogy 20 évi állandó hólyaghurut.több orvos és rengeteg gyógyszer és semmi változás.Örülök hogy nem lett hólyagrákom.Én is hittem vakon az orvostársadalomnak és a gyógyszereknek.de rájöttem ez az út ami(sajna 20 év!!!!!!!!!!)nem visz jó irányba.Csinálhat itt sok ember viccet a másik választott útjából és ítélkezhet,de gyógyulok és nekem ez a fontos.Tele vagyok energiával,elmúlt az allergiám,reggel kipattanok az ágyból stb.és nem fáj a HÓLYAGOM!!!Nem hiszem hogy én vagyok az egyedüli hogy így jártam.
Igenis próbálok így élni és ha más vagyok mint itt a legtöbben jogom van hozzá.
Minden fájdalom más és más, tapasztaltam. Ilyenkor mérlegeltem, hogy sürgős vagy nem sürgős az eset.
Komolyabb dolgoknál nem késlekedtem.
Életed vége után nem fogsz élni, az tuti. Max. a felhők között.
Ha nem vagy beteg, akkor ok, de ha beteg vagy, akkor is csak életed végéig élhetsz :-).
Van az a fájdalom, amikor a vitamint a hajadra kenheted... Egy epegörcsnél vagy vesegörcsnél, de még a migrént is ide sorolom: mindegy hogy milyen gyógyszer, milyen adagban, csak ne fájjon. Mindegyik fájdalommal már megismerkedtem, hidd el egyből gyógyszerért rimánkodsz.
Sokan vagyunk gyógyszerellenesek, nem a fórumindító az egyetlen. Negatív tapasztalataim vannak egyes gyógyszerekről és álvitaminokról.
Mindig az arany középutat keresem, és ami fontos, beszedem. Ami nem, azt elhagyom az orvos tudtával vagy beleegyezésével. Mindig megbeszélem az orvossal.
"Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm – mert én is élni akarok!"
(Mark Twain)
"Élhetek így életem végéig?" - Hát addig biztos.
Amúgy barlangba nem akarsz visszamenni vadászni és bogyókat gyűjteni? Senki sem szeret gyógyszereket szedni, de azoknak (is) köszönhetően duplázódott meg az átlagéletkor a középkor óta.
ez nme igaz! Anyu egy kicsi faluban él mai napig. Soha nem élt városban, dolgozni is kamsz korában kb 2 évet dolgozott Szegeden. Világ életében ott a faluban dolgozott. Csak szakorvoshoz megy Városba. Az elmúlt években oylan szintű pollen allergiája van, h taknya- nyála egyben, ha elkapja....
És tudod mitől??? Tudod az autoimmun betegségek gyakran rántják magukkal egymást. Kinek ez, kinek az jut társbetegségként. Anyu autoimmun pm beteg... hozza az allergiát is szépen magával.
Uhogy fellengzősen ilyen álinfókat ne terjessz, mert nem igaz!
Akkor már gondosan, körültekintően kéne úgy élni, hogy ne kelljen allergiagyógyszerekre szorulni.
Rám a por, a mogyoró, a nyírfa, a pollen az allergizáló tényező...
Ezt már olvastam másutt is, nem mindenki tudja megengedni magának a természetes vitaminforrások beszerzését.
Bármerre nézek, mindig a házi élelmiszer a drágább, mint a külföldi, azért van ez az igazságtalan árképzés, hogy az egészséges vitaminforrásokhoz való jutást megnehezítsék.
"Allergiagyógyszertől jobban féltem a májam."
Mire vagy allergiás?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A Mirzaten nevű gyógyszer csak azért hízlal mert étvágynövelő vagy van valami hatóanyaga ami magától hízlal akkor is ha nem eszek többet?