Van itt olyan, aki krónikus hasmenésben szenved? (tudásbázis)
Le nem mosom már magamról a reklámot, de talán ez Neked is segít majd:
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy május 20-án (vasárnap) 19 órától a TV2 Napló című műsorában beszél Varga Gábor a gyógygombakivonatok hatásmechanizmusáról.
További szereplések:
- Május 21, 7.50: RTL Klub - Csak csajok
- Május 21, 16.30: Hír TV - Paletta
- Május 22, 16.30: ECHO Tv - Mozaik
- Május 23, 7.00: TV2 Mokka
Folyamatos hasmenés lehet antibiotikumos kezelés után is, mert az nem csak a kórokozókat írja ki, hanem a teljes bélflórát is. Valószínűleg akkor is negatívak lesznek a leleteid.
A gombák mellett én még csinálnèk egy bélflóra helyreállító kúrát is!
Hát, akkor ajánlom, hogy próbáld meg!
Nagyon rendesek voltak velünk, 24 órán belül reagáltak az e-mailre is, amit küldtem.
Majd írd meg, hogy alakul, remélem hamar rendbe jössz!:)
En is ezt végigjártam,amit az anyukád.
Köszi, hogy megadtad ezt a cimet, utána fogok nézni.
Ez többféle készítmény, én se ismerem annyira részletesen. De nálunk bevált.
Anyukám volt tükrözésen (alulról-felülről), ultrahangon, laborban (vér, vizelet, széklet), de semmit nem találtak nála.
Aztán írtam ennek a cégnek a "leletekkel" (mármint hogy semmilyen elváltozást nem találnak), ill. a tünetekkel. Ajánlották a problémára az egyik készítményt - azt meg is vettük, 60 db-os kiszerelésben, de kb. a fele is elég volt, azóta rendben van.
Ennek kb. 3-4 hónapja, azóta nincs is semmilyen tünete.
Annyi a tünet, hogy hasmenés, naponta többször, függetlenül attól, hogy mit eszem.
Megkérdezhetem, hogy mi ez a gombafajta?
Es hogyan orvosoljàk neked a krónikus vastagbélgyulladást?
Kapsz rá valamit, vagy csak diétázol?
Nem tudom, mik a tüneteid, nálunk nemrégiben édesanyámnál fordult elő. A hasmenését elbagatelizálták a dokik (háziorvos, gasztroenterológus), úgyhogy "remek" gyulladás lett belőle.
Aztán írtam a Varga-féle gyógygombásoknak, 2 hét alatt rendbejött...
Nem szervi elváltozàssal zajlik, hanem funkcionálisan.
Hogyan étkeztek, mi az amit megvontok magatoktól?
Van e húsundorotok, vagy egyáltalàn étvágyatok?
További ajánlott fórumok:
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Tanulmányaimhoz szeretném tudni, lenne-e igény olyan zártkörű klubra, ahová volt, de gyógyult, gyógyuló szenvedélybetegek csatlakoznának?
- Vannak itt olyanok akik bélbetegségben szenvednek?
- Olyan sorstársakat keresek, akinek kisgyereke van és szorongásos betegségben szenved.
- Van itt olyan krónikus beteg, akit kínai vakcinával oltottak? Lennétek szívesek leírni a tapasztalataitokat?
- Éjjel és reggel göcsös hasmenésben volt részem, miután majdnem elájultam. Ez a fájdalomtól lehet?